Visszavághat a Milwaukee-nak a Boston

Másodjára megfogja Antetokounmpót a Celtics? A Sport1 közvetít - Cousins visszatér Sacramentóba - jön a Grizzlies-Mavs második felvonása. 

 

Chicago Bulls - Atlanta Hawks 02:00

Egyik csapat sem kezdett jól, a Hawks 1-3-mal, a Bulls 0-3-mal áll, de utóbbi a Cavs ellen mutatott magából valamit, hogy mégis lehet benne potenciál támadásban - a Holiday-Markkanen páros keze sült, ha ez így lesz, akkor most is bizakodhatnak. A Hawksnál Dennis Schröder továbbra is sérült, a hírek szerint egyelőre nem térhet vissza, de Ilyasova, Plumlee és Bembry is maródi, utóbbi biztosan nem lesz ott a parketten most sem. Túl nagy színvonalra nem számíthatunk, jó dobóformával a Chicago otthon megszerezheti az első győzelmét, a szezont rögtön egy idegenbeli túrával kezdő Atlanta zsinórban ötödik idegenbeli meccsén valószínűleg nem lesz már túl friss, főleg ennyi sérülttel. 

Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 02:00

A két csapat éppen ma hajnalban találkozott Dallasban, ahol a veretlen Grizzlies kikapott a nyeretlen Mavstől - a meglepetés után viszont azonnal visszavághat Dave Fizdale csapata. A kulcs az lehet, hogy most ne aludjanak bele a meccsbe és ne hagyják ellépni a Dallast, Dennis Smith ellen kicsit komolyabban kellene védekezni, míg a texasiak leginkább az előző esti produkciót szeretnék megismételni, talán kicsit jobb dobóformával. Kérdés persze, hogy mi lesz a back-to-back hatása, Nowitzkiék vagy Gasolék érzik-e ezt meg jobban, illetve hogy a kijózanító pofon után otthon magasabb fordulatszámra kapcsol-e a Memphis. 

Milwaukee Bucks - Boston Celtics 02:00 (TV: Sport 1)

Ez a két csapat is találkozott már egyszer, akkor Giannis Antetokounmpo vezérletével nyerni tudott a Milwaukee, és most is valami hasonló forgatókönyvre számíthatunk, legalábbis a görög részéről. Őt idén még senki nem fogta meg, és bár a Tatum-Brown páros kiválóan néz ki elöl-hátul, Antetokounmpo azért más kategória jelen pillanatban - kérdés, hogy a túloldalon mennyire tud felnőni a Boston, Kyrie Irving dobása továbbra is elég gyenge (37,5%), a gyors, atletikus Bucks ellen pedig lehetnek azért gondjaik Tatuméknak, főleg idegenben. A hazaiaknál Malcom Brogdon elvileg már megint edzett és valószínűleg visszatérhet, ő egy plusz opció lehet Antetokounmpo számára, aki ráadásul hátul is komoly munkát végezhet. 

Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 04:00

Mindkét gárda kiválóan rajtolt, a Blazers 3-1-gyel, a Clippers pedig 3-0-val eddig, ráadásul mindkét oldalon hagyott már ki meccset kulcsember, mégsem látszott meg a teljesítményen. A vendégeknél Milos Teodoszics most sem lesz ott, de támadásban ezt a Jazz ellen is megoldották, védekezésben pedig eddig a liga legjobbjai Beverley-ék, érdekes lesz látni, hogy mire mennek egy olyan támadógépezet ellen, mint a Portlandé. Ez mindenképpen döntő is lehet egyébként, hogy a periméteren valóban le tudják-e lassítani Lillardékat a vendégek, a másik fontos faktor pedig a cseresor lehet - itt a Clippers hátrányban van jelenleg, legutóbb is nagyon sokat játszottak a kezdők, Doc Rivers meg is jegyezte, hogy ez így nem jó, ezzel szemben a Blazers meglepően mélynek tűnt eddig. 

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 04:30

A mérkőzés leginkább DeMarcus Cousins miatt érdekes, aki tavalyig a Kings arca volt, most a New Orleansszal próbál rájátszásba jutni, de ahogy tavaly is lemaradt erről, úgy idén is pontosan olyan mérleggel áll eddig, mint az újjáépülő Sacramento. Anthony Davis megsérült legutóbb, de a hírek szerint nem komoly az eset, viszont azt a meccset is elvesztették, most már nagyon kellene nekik a győzelem - az pedig látszik, hogy ehhez brutális Cousins-Davis kettősre van szükség jó kinti dobóforma mellett a többiek részéről. Cauley-Stein, Randolph és Labissiere azért megnehezítheti a két szupersztár dolgát, a periméterről pedig a fiatalok (Fox, Hield, Bogdanovics) léphetnek előre és dobhatják szét a Pelicanst - nem lesz ez egyértelmű mérkőzés, komoly csatára van kilátás. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus