Wall vs Paul és James vs Irving csaták a mai programban!

Ma éjjel nyolc összecsapást rendeznek a tengerentúlon, s a nagy rangadók helyett most inkább a komolyabb egyéni párharcokra helyeződik a hangsúly a programot elnézve. A Miami LeBron James ex-csapata, a Cleveland ellen játszik otthon, s fonalat végre elkapó Kyrie Irvinggel érdekes csatát vívhat az MVP, de John Wall és Chris Paul, illetve klubjaik, a Wizards, valamint a Clippers is csemegének számító összecsapást produkálhat. Nézzük, mit várhatunk a párosításoktól!

Charlotte Bobcats - Los Angeles Lakers (01:00)

A Kobe Bryanttel idén még nyeretlen Lakers az örök mumusához, a Bobcats-hez látogat, ami jelen felállásával nem sok jót jelent a Los Angeles-i gárdának, pláne, hogy a három vereség után otthon játszó Charlotte számára itt az idő az 50 százalékos mérleg újbóli megcélzásához.

Washington Wizards - Los Angeles Clippers (02:00)

A Wizards Nené és Beal nélkül erősen leszállóágban van, de a Redick, Barnes, Bullock wing-trió távollétében instabil Clippers sem brillírozik keleti túráján, úgyhogy lehet it keresnivalója a fővárosi együttesnek, pláne saját közönsége előtt.

Miami Heat - Cleveland Cavaliers (01:30)

A Heat és a Cavaliers mindig érdekes meccseket vív egymással, mióta James klubot váltott, ráadásul most kezd formába lendülni a Cleveland is, de a back-to-backekkel még annyira nincs kibékülve a sok "félegészséges" magasemberrel rendelkező Brown-legénység, így idegenben elég komoly bravúr lenne a diadal a bajnok ellen.

New York Knicks - Atlanta Hawks (01:30)

A Knicks megint közel van az atomjaira hullástól, miután kétszámjegyű előnyről bukott el Bostonban a New York tegnap, ráadásul a minap a Wizards ellen nagy diadalt arató Hawks vélhetően feldobott állapotban lesz és most a back-to-back nem is szól Al Horfordék ellen éppen emiatt.

Chicago Bulls - Toronto Raptors (02:00)

A Bulls az utolsó pillanatban gyűrte le a Milwaukee-t idegenben tegnap, s mivel elég foghíjas a chicagói keret Deng és Rose nélkül, a lendületbe jövő Raptors két vállra fektetése sem kötelező házi feladat ma otthon Thibodeau mester tanítványai számára, ám azért meglepő lenne, ha a United Centert is bevenné a Gay nélkül elég magabiztosan teljesítő kanadai alakulat.

Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers (02:00)

A Sixers elég komoly hullámvölgyben van, az idegenben is meglepően magabiztos Blazers pedig nyugati elsőként egyértelműen nyerni utazik a Michael Carter-Williams nélküli Sixershöz. Azért nem szokta magát könnyen adni a szezon előtt abszolút tankolónak várt Brown-legénység, de a nagyobb tudás vélhetően felülkerekedik majd, legkésőbb a hajrában.

Dallas Mavericks - Milwaukee Bucks (02:30)

A Mavs ezen az estén már bevetheti a visszatérő Brand Wrightot is, a back-to-back érkező, s tegnap fájó hazai kudarcot elszenvedő Bucks ráadásul teljesen sansztalanként utazik Dallasba Butler, Sanders, Delfino és Pachulia távollétében.

Utah Jazz - San Antonio Spurs (03:00)

A Jazz két meglepő idegenbeli diadal után egy még nagyobb falatot, a Spurs-t kapja mára, s az utóbbi időben mutatott játékát alapul véve nem lehetetlen küldetés ez a nyugati utolsónak. Minimum kinéz egy hajtós, esetleg szoros derbi a leghatékonyabb ötösét végül megtaláló vendéglátónak, de a San Atoniónak azért illene ezt a csatát behúznia idegenben is.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus