Warriors - Clippers show a Sport TV-ben!

Ma éjjel több napnyi meccsdömping után egy kevésbé sűrű programú játéknap következik az NBA-ben, ám a Sport TV-s közvetítés miatt itthon is a TV-ben nézhető Warriors - Clippers rangadó, valamint a Pacers - Suns derbi a garancia arra, hogy ma is jól szórakozik, aki virraszt vagy korán kel. Lássuk, mit érdemes tudnunk az egyes párharcok előtt!

Indiana Pacers - Phoenix Suns (01:00)

A Suns szépen feljavult miután Bledsoe kiesését követően sokáig nem tudta megnyerni szoros meccseit, viszont Indianában nyerni óriási fegyvertény lenne Goran Dragicéktól. Egy remek, látvány és szakmai szempontból is kivételesen magas színvonalú derbit várhatunk, ahol azért meglepő lenne, ha a végjátékra maradnának komolyabb izgalmak.

New York Knicks - Cleveland Cavaliers (02:00)

A Knicks kezd visszatalálni a győzelmi ösvényre, a Cavs viszont mindent alulmúl és kiábrándítóbbnál kiábrándítóbb találkozókat játszik Mike Brown alakulata, mely lassan reménytelenül távol kerül az 50 százalékos mérlegtől és a rájátszástól is. Az MSG-ben Andrea Bargnani távolléte ellenére is favorit a New York, ám van annyira kiszámíthatatlan ez az idei Knicks is, hogy ne írhassuk le mára a Clevelandet.

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers (04:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Warriors megtorpant és egyelőre úgy fest, nem lesz ott a nyugati első helyekért folyó csatában. A Clippers Chris Paul nélkül is őrzi a reményt, ráadásul amennyiben ma Oaklandben verné el közvetlen riválisát a Rivers-legénység, az még nagyobb löketet adhat a Los Angeles-ieknek. Igen hajtós és sok egyéni extrával kecsegtető párosítás néz ki erre az estére itt, de esélyest nehéz lenne megneveznünk, inkább dőljünk hátra és élvezzük a show-t!

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus