Wizards - Lakers derbi a Sport 1-en!

Ma éjjel egy könnyedebb, csupán négy mérkőzést tartalmazó játéknap jön az NBA-ben, de a Sport TV jóvoltából lesz ezen az éjjelen itthon is élőben, a TV előtt nézhető mérkőzés, ráadásul a képernyőre kerülő Wizards - Lakers derbi egész jónak ígérkezik, még akkor is, ha a Los Angeles-iekkel ma már elutazó Kobe Bryant most még nem kerül pályára. Nézzük, milyen párosítások jönnek még ma, illetve mit várhatunk ezektől!

Toronto Raptors - Brooklyn Nets (01:00)

Mivel Williams, Lopez, Kirilenko és Terry sem játszhat még ma sem, így újabb zakó néz ki a poraiban hempergő Brooklynnak, melyet a két új, de igencsak koros vezér, Kevin Garnett és Paul Pierce képtelen győzelmekhez segíteni főszereplőként, még akkor is, ha mellettük Joe Johnson jó formában szórja a pontokat. Nagy esély ez tehát a Torontónak, mely igen hullámzóan teljesít, de képes kiugró produkciókra is, otthon pedig egész masszívnak tekinthető.

Washington Wizards - Los Angeles Lakers (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Az ex-Laker, Trevor Ariza már ott lesz a parketten az Otto Portert és Al Harringtont még mindig nélkülöző fővárosi együttesnél, viszont az aranysárga-lilák minden bizonnyal még Kobe Bryant nélkül kénytelenek felvenni a harcot a fonalat végre elkapó washingtoniak ellen, bár elutazott a csapattal a minap szerződést hosszabbító szupersztár. Steve Nash sem játszik, ilyen formán pedig abszolút favorit otthon a Wizards, pláne mivel vanhová javulnia a Wittman-legénységnek a gyenge idényrajtot követően.

Atlanta Hawks - Orlando Magic (01:30)

A Hawks saját közönsége előtt bukott két napja a Boston ellen, most tehát vélhetően kettőzött erővel küzd majd az Al Horford fémjelezte atlantai alakulat a Glen Davis, illetve Tobias Harris visszatérésével teljes fegyverzetben harcoló Magic ellen. Lehet ebből egy hajtós, szoros meccs, de komoly papírforma-borulást jelentene a floridaiak diadala.

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors (02:00)

A Pelicans tegnap idő előtt elvesztette Anthony Davist, de egyelőre nincs hír arról, hogy komolyabb baja lenne a tavalyi 1/1-es térdének, így maximum elővigyázatosságból nem játszik ma, ha úgy dönt a Pelicans stábja, hogy jegeli őt. A vendégeknél az eltiltott Bogut mellett Iguodala sem lesz ott a parketten, tehát elég tartalékos lesz a GSW, de még így is inkább számítanak esélyesnek Steph Curry-ék, habár a nap meccse is lehet ebből a párosításból, jelenleg ugyanis elég hasonló formát mutat a két fél.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus