Wizards, Clippers: Sikerül-e megtartani az elvett pályaelőnyt?

Ma éjjel már költöznek is a csapatok az NBA rájátszásának második körében, ahol a Wizards - Pacers, valamint a Clippers - Thunder párharcokban már a harmadik felvonást rendezik. Hatalmas csatára és páratlan izgalmakra számíthatunk Washingtonban és Los Angelesben is, nézzük most meg egy kicsit közelebbről, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

Washington Wizards(5.) - Indiana Pacers(1.) (02:00)

Az immáron feltámadt Roy Hibberttel sem volt annyira meggyőzőz a Pacers, hogy egyértelmű esélyesnek lehessen titulálni Washingtonban, de tény, hogy ez most nagy esély az első kiemelt előtt arra, hogy visszaszerezze az elvesztett pályaelőnyét és helyre állítsa nagyon csúnyán megtépázott renoméját. Walltól, Bealtől és Arizától egyértelműen több kell, mint két napja, bár a George, Stephenson kettős is kitikkadt a második derbire, ami azt is jelzi, hogy elég jól működik a védekezés a periméteren mindkét félnél. Nem igazán lehet abszolút esélyest választani, pláne, hogy a Wizards sokszor volt bizonytalan hazai környezetben idén és a Bulls ellen is bukta az első otthoni csatát az ötödik kiemelt.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

Los Angeles Clippers(3.) - Oklahoma City Thunder(2.) (04:30)

A Clippers talán túl könnyen odaadta a második meccset Oklahoma Cityben, amire most ráfázhat, nagyon felhozta a Durant, Westbrook kettős mellett Sefoloshát és Perkinst is a Rivers-legénység, mely számára statement game lesz ez a mai, gyakorlatilag a továbbjutása múlhat azon a Los Angeles-i hadnak, hogy képes-e most újra megmutatni, ki az úr a háznál vagy visszaszerzi a pályaelőnyt az első körben is mélyről visszakapaszkodó OKC.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

A meccsekhez élőképes streameket EZEN a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus