Wizards-Hornets a Sport TV-n, hajnalban Boston-Toronto rangadó

Jön a keleti csúcsderbi - pályán a Warriors, Thompson is visszatér - van esély Wall játékára is - közvetít a Sport TV. 

 

Washington Wizards - Charlotte Hornets 21:00 (TV: Sport1, 23:00-tól)

Most már komoly esély van rá, hogy John Wall visszatér ezen a találkozón, csapatának pedig nagyon nagy szüksége is lenne valami plusz löketre, mert egy fellángolást leszámítva elfogyott az erő a támadójátékból és már nem a pályaelőny, hanem a 6-8. hely valamelyike a tét számára. A Hornets egy szép győzelmi széria után kapott ki a Cavstől, de elöl azért voltak igazán extra teljesítményei is a csapatnak, akár idegenben is, így ha most is jó napot fog ki a Walker-Howard kettős, akkor megviccelhetik ellenfelüket. Jeremy Lamb ugyan nem 100%-os, de a hírek szerint vállalja a játékot, míg a Wizardsnál mindenképpen változtatni kell valamin, kell valami extra, hogy nyerni tudjanak Bealék - kérdés, hogy ezt meghozza-e a hosszú idő után visszatérő Wall, vagy nem tér vissza és máshoz kell nyúlni. 

New York Knicks - Detroit Pistons 23.00

Talán most van a legjobb formában a szezon során a Detroit, az utóbbi hat meccsből ötöt nyert meg Stan Van Gundy legénysége, elsősorban a kemény védekezésnek köszönhetően - kérdés, hogy mit tud ezzel kezdeni a New York. A hazaiak alapvetően nyilván más szintet képviselnek, főleg hátul vannak komoly gondban, az is kérdés, hogy Andre Drummonddal mihez kezdenek majd, de tegyük hozzá, hogy Blake Griffin most sem játszhat, így ismét sok múlik majd Reggie Jacksonon - ha ő javulni tud, akkor nem lehet kérdés a Pistons sikere. 

Boston Celtics - Toronto Raptors 01:30

Ez lesz a játéknap kiemelt rangadója, hiszen amennyiben nyerni tud a Raptors, azzal valószínűleg végleg visszaveri a Boston támadását és bebiztosítja a keleti első helyet - ha viszont a Celtics kerekedik felül, a pár nap múlva esedékes visszavágónak is lesz tétje. DeRozanék eléggé botladoznak mostanában, sem eredményességben, sem játékban nem most élik idei legjobb időszakukat, különösen védekezésben vannak gondjaik, míg a Boston megkeményítette akaratát és több fontos játékosa nélkül is megnyert sorozatban öt meccset, ebből négyet idegenben. Kyrie Irving most sem játszhat, Al Horford és Marcus Morris pályára lépése pedig erősen kérdéses, de ha úgy védekezik a társaság, mint ahogy az utóbbi időben tette, akkor hazai pályán most is bőven lehet esélye a győzelemre. 

Miami Heat - Brooklyn Nets 02:00

Ez egy újabb kötelező meccs a Miami számára, Goran Dragicék legutóbb behúztak egy ilyet a Chicago ellen és ha megmarad az a védekezés, amellyel megverték a Bullst és előtte a Clevelandet is, akkor most sem okozhat nekik gondot a győzelem megszerzése. A Brooklynt nem lehet leírni, van, hogy minden összeáll Russelléknél és megsorozzák ellenfelüket, a Heatben pedig nem nagyon van meg az a tűzerő, amellyel ezt ellensúlyozni tudná, de védekezésben szakadéknyi a különbség a csapatok között és ha nem fog ki extra napot a vendégcsapat, akkor a floridaiaknak áll a zászló. A hírek szerint egyébként Tyler Johnson is vállalni tudja majd a játékot, így Dion Waiterst leszámítva teljes lesz a Miami kerete. 

Sacramento Kings - Golden State Warriors 04:00

Most már mindenképpen nyernie kellene a Golden State-nek, a címvédő sorozatban három vereségnél tart, pedig Durant és Green is visszatért legutóbb, sőt, a legfrissebb hírek szerint Klay Thompson is játékra jelentkezik hajnalban. Ebben a felállásban már meg kell mutatnia erejét a gárdának, kérdés, hogy Durant képes lesz-e kordában tartani az érzelmeit és hogy védekezésben mennyire lesz stabil a társaság, mert legutóbb azzal és az eladott labdákkal voltak leginkább gondjaik. A Kings egy stabil, de szerény képességű csapat, amely az előző három meccsét elvesztette, de idén már kétszer is legyőzte a Golden State-et, mindkétszer idegenben, ami mindenképpen figyelmeztető jel lehet a vendégek számára. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus