Tippek csatája: Sok lúd tényleg disznót győz? (x)

Vajon a rajongók tömege le tudja győzni sportfogadásban Bazskát és Márkot, a Trash Talk c. műsor két szakértőjét? A Tippmixpro decemberi játékából hamarosan megtudhatjuk.


Most megmutathatja, mit tud Bazska és Márk, a Sport1 és a Trash Talk két amerikaügyi szakkommentátora. Nagy megmérettetésre készülnek: a Tippek Csatája című, december 3-án  induló játékban összemérik tudásukat a  sportrajongók tömegével.

A két sportszakértő alkotja a Dumás Disznókat, a Tippek Csatája profi csapatát, a másik oldalon pedig a rajongókból álló Lángoló Ludak készülődik az összecsapásra - ehhez a csapathoz bárki csatlakozhat a Tippmixpro facebook oldalán.

Ludak vs. Disznók

Három liga, két nagy csapat, egy történelmi összecsapás. Az izgalmas bajnokság során a  Dumás Disznók 5 héten át tippelnek majd a legizgalmasabb NFL, NHL és NBA meccsekre. A  játékhoz csatlakozó rajongók is leadhatnak egy-egy tippet ezekre a meccsekre. Ezeket összesítik, átlagolják, és ez fogja majd kiadni a Lángoló Ludak csapat tippjét.

A játék végén valóra válik egy szerencsés amerikaisport-rajongó álma: Bazskával és Márkkal  utazhat az Egyesült Államokba, ahol NBA és NHL meccseken is részt vehet majd. A legjobban  tippelő játékos pedig egy Samsung tabletet nyer.

Aki szeretne játszani, december 3-tól január 3-ig bármikor csatlakozhat a Lángoló Ludakhoz, aki pedig szeretne belejönni a fogadásba és az amerikai sportokba, nézzen körül a Tippmixpro.hu oldalon, ahol a foci mellett számos amerikai sportágban is edzheti tippelőizmait!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus