A Cavs a Blazersszel is cserélt

Ma hajnalban cserélt a Cleveland Cavaliers és a Portland TrailBlazers - Mike Miller és Brendan Haywood az oregoniakhoz került.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers és a Portland TrailBlazers egyezségre jutottak - a Cavs Brendan Haywoodot és Mike Millert az oregoniakhoz cserélte egy 2019-es és egy 2020-as második körös draftjoggal együtt.

Haywood szerződése augusztus 1-jén garantálttá válik, így ki kellett hozni valamit belőle - ezzel a cserével egy 10.5 milliós, illetve egy, a Miller szerződésének megfelelő 2.85 milliós TPE keletkezett az ohiói alakulatnál, amelyeket pontosan egy naptári évig használhatnak fel.

Sokat is spórolt a Cavs, hiszen a center kontraktusától ugyan meg tudtak volna ők is szabadulni ingyen, ám Miller szerződésének kiszórásával 10 millió dollárt spóroltak a luxusadót is beleszámítva. LeBron James a hírek szerint áldását adta a tranzakcióra - a Miami Heatnél egyszer már megszabadultak Millertől spórolás okán, akkor az állítólag nagyon felidegesítette Jamest.

Az sem meglepő egyébként, hogy a Blazers lett a cserepartner, hiszen már csak nekik és a Philadelphia Sixersnek volt annyi helye a sapka alatt, hogy átvegyék Haywoodot, ezzel a 10.5 milliós TPE-t megcsinálják a Cavsnek. Mindkét érkező távozni fog a Blazerstől és Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a Dallas Mavericks, a Memphis Grizzlies és az Oklahoma City Thunder próbálják majd megszerezni Millert, ha már szabadon igazolható lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus