A Cavs cserél Joe Johnsonért?

Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint a Cleveland Cavaliers gondolkodik azon, hogy megszerezze a Brooklyn Netstől Joe Johnsont.

Windhorst úgy tudja, hogy a Cavs Brendan Haywood 10.5 milliós szerződését mindenképpen ki akarja használni - mint ismert, ha a centert augusztus elseje előtt kiteszik a keretből, nem kell neki semmit se fizetni, gyakorlatilag instant spórolást jelent bárkinek. Az ohióiak szeretnének erősíteni a periméteren, ezt a célt szolgálhatná Joe Johnson megszerzése.

Arról már korábban beszámoltunk mi is, hogy a Brooklyn Nets el akarja cserélni Johnsont, Marc Stein (ESPN) jelentette, hogy beszéltek is róla a Memphis Grizzlies-zel, de nem sokáig jutottak a tárgyalások.

Az egyik lehetséges opció az, ha Haywood mellé például Anderson Varejaót beteszik a csomagba, akkor pénzügyileg is összejön az üzlet - Johnsonnak 25 milliós lejárója van, úgyhogy Haywood önmagában nem lenne elég érte. Varejao esetleges elküldésével felgyorsulhatnak a dolgok Tristan Thompsonnál is, hiszen ebben az esetben a kanadait meg kell tartania mindenképpen a csapatnak. Varejaót David Westtel azonnal pótolni is tudnák, hiszen a Cavs is képben van a piac egyik legjobb még elérhető játékosáért.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus