A Clippers még mindig győzködi Jordant

Marc Stein (ESPN) értesülései szerint a Los Angeles Clippers még nem adta fel - győzködik DeAndre Jordant, hogy maradjon náluk.

Stein úgy tudja, hogy Doc Riversék még mindig nem adták fel, próbálják meggyőzni DeAndre Jordant, hogy változtasson döntésén és ne igazoljon a Dallas Maverickshez, hanem maradjon náluk. Mint ismert, a középjátékos 4 évre 80 millió dollárért elkötelezte magát a texasi együtteshez szóban, de hivatalosan július 9-éig, a moratóriumi időszak végéig nem írhat alá. Akár meg is változtathatja döntését, bár nem sűrűn fordult elő erre példa.

A Clippersnek van helye Jordan megtartására, hiszen a Bird-jogokkal annyit fizetnek neki, amennyit akarnak, Paul Pierce a luxusadós MLE-nek megfelelő pénzben, míg Wes Johnson a veterán minimumban egyezett meg velük - ha Jordan maradna is érkezhetnének ezek a játékosok.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a hét elején kezdett kicsit másképp gondolkodni Jordan a távozásról, nagyon közeláll hozzá a csapatból több ember is és szereti Los Angelest. Stein jelentette, hogy Blake Griffin már egy ideje próbálja "visszacsábítani" a centert a Clippershez és még Chris Paul is csatlakozhat ehhez a "mozgalomhoz" - utóbbi lenne az érdekesebb, mert Griffinnel nagyon jóban van Jordan, Paullal viszont több forrás egybehangzó állítása szerint sem puszipajtások, de Spears úgy tudja, hogy ettől függetlenül tisztelik egymást játékosként és többször is beszéltek a szabadügynökpiac kezdete óta.

Alex Kennedy (Basketball Insiders) értesülései szerint Doc Rivers nem tudta, hogy Jordannek nem ízlik a harmadik ember szerepköre és felajánlották neki, hogy szerződtetnek mellé egy magasemberedzőt, hogy azután több labdája legyen támadásban és ne csak az alley-oopokat passzolgassák fel neki. Stein forrásai szerint megpróbál ma találkozni Jordannel a Clippers: Steve Ballmer tulajdonos, Rivers, valamint pár játékos is ott lehet, köztük Paul, aki az elmúlt napokban komolyan elkezdte puhítani Jordant a visszatéréssel kapcsolatban.

Sam Amick (USA Today) információi szerint a Clippersnek nem tetszett az a módszer, ahogy a Dallas próbálta rávenni a centert arra, hogy odaigazoljon. Brad Turner (Los Angeles Times) pedig úgy tudja, hogy az volt a baja Riverséknek, hogy a Mavs egyszer együtt vacsorázott Jordannel, majd volt egy találkozójuk is vele, nekik pedig csak egy meetingnyi lehetőségük volt arra, hogy maradásra bírják. Arash Markazi (ESPN) értesülései szerint a Clippers úgy érzi, hogy Jordant az ügynökei "irányították" a Dallashoz, ezért próbálkoznak még a játékosnál, hátha.

Stein forrásai szerint a Dallas tulajdonosa, Mark Cuban is megérkezett Houstonba, megpróbálja elejét venni a dolgoknak, Dan Woike (Orange County News) pedig jelentette, hogy Paul Pierce és JJ Redick is ott lesznek a Jordannel történő találkozón, ha sikerült a Clippersnek megbeszélni egy meetinget a centerrel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus