A Clippers visszacserélte Josh Smith-t a Rocketshez

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint a Los Angeles Clippers cserélt a Houston Rockets-cel, Josh Smith újra a texasiaknál.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) jelentette, hogy a Los Angeles Clippers elcserélte a Houston Rocketshez Josh Smith-t. A csatár mellett készpénz került a Rocketshez - annyi, amennyi fedezi Smith idei bérét - egy (egyelőre) nem az NBA-ben játszó játékos játékjogáért. Közben kiderült, hogy Maarty Leunen játékjoga került át Los Angelesbe, Szerhij Liscsuk játékjoga viszont a Houstonnál van már ennek a cserének köszönhetően - valószínűleg egyikük sem fog a ligában játszani soha.

Mint ismert, Smith az előző idényben decemberben került a Houstonhoz (miután kivásárolták a Detroit Pistonstól), ahol nagy szerepe volt abban, hogy a csapat a főcsoportdöntőbe verekedte magát.

A nyár folyamán írt alá a magasember a Clippershez, ahol viszont nem úgy jöttek ki a dolgai, ahogyan azt ő vagy Doc Rivers elnök és vezetőedző szerette volna. A Rockets közben csak szenvedett eddig ebben az idényben, nagy valószínűséggel meg fognak válni Terrence Jonestól és/vagy Donatas Motiejunastól még a februári deadline előtt, így kapóra jött nekik, hogy Smith helyzete sem volt ideális eddigi csapatában. Sokat nem adtak fel érte, ennyiért megéri kipróbálni - veterán minimumot keres egy évre.

Abban bízhatnak Houstonban, hogy Smith a tavalyi formáját hozza, amellyel például pont a Clippers ellen kulcsszereplővé tudott válni a nyugati PO második körében, a Clippers pedig sokat nem vesztett, annyi biztos (ha csak nem idén is Smith közreműködésével esnek ki esetleg a rájátszásból), igaz, nyerni biztos nem nyert semmit (ha csak Smith nem mérgezte az öltözői levegőt, amit viszont a továbbiakban Lance Stephenson még minden további nélkül megtehet).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus