A Mavs Danny Greenre hajt

Miután Monta Ellis kilépett szerződéséből, a RealGM forrásai szerint a Dallas Mavericks nyári célpontja Danny Green lesz.

Ma délután Chris Broussard (ESPN) jelentette először, hogy Monta Ellis kilép szerződéséből, majd ezt megerősítette a játékos ügynöke is - ez valószínűleg azt is jelenti, hogy otthagyja a Dallas Maverickst, a csapatnak nincs szándékában hosszabbítani vele. A hírek szerint a kosaras a keleti partra tart, az Indiana Pacers és a Miami Heat érdeklődik iránta - utóbbival kölcsönös az érdeklődés -, Shams Charania (RealGM) pedig úgy tudja, hogy a játékos szívesen igazolna az Atlanta Hawkshoz is - velük és a Miamivel szeretne hosszútávú szerződést kötni.

Szintén Charania jelentette, hogy a Dallasnak is megvan már a kiszemeltje, aki nem túl nagy meglepetésre a San Antonio Spurs 3&D kettese, Danny Green. A Mavericks számára kulcsfontosságú lenne a megszerzése, hiszen átjáróház volt idén is a védelmük - Rajon Rondóval ez alig valamit, de biztosan nem eleget javult csak, Rondo viszont szintén biztosan távozik a csapattól. Green a legjobb 3&D játékosok közé tartozik, úgyhogy 10-12 millió dollár környékén is kaphat évente, sőt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus