Alakulhat a jövő Knickse

Az idén pocsék szezont futó Knicks új erőre kaphat a következő idényben, Greg Monroe és Arron Afflalo listáján is az első helyen vannak.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint Arron Afflalo és Greg Monroe listáján is a New York Knicks áll jelenleg az első helyen, mindkét játékos szeretne a Nagy Almába szerződni és mindketten jelentős előrelépést jelentenének a jelenlegi kerethez képest.

Afflalo valószínűleg még csak annyira drága sem lesz, hiszen az elmúlt éve sem a Denver Nuggetsnél, sem a Portland TrailBlazersnél nem sikerült. Hogy mennyit kaphat pontosan, az a jövő évi hirtelen sapkaemelkedés miatt nem tiszta, ráadásul Afflalo így is ott van a legjobb öt 3&D szabadügynök között, úgyhogy azért olyan nagyon olcsón sem lehet majd vele leszerződni, ez is valószínűnek tűnik. Ha Afflalo vissza tud térni a hatékony játékához védekezésben és harmadik opcióként támadásban is, kifejezetten nagy segítség lehet Carmelo Anthony számára.

Monroe már más tészta anyagilag, bár a Detroit Pistons egyértelmű kikerülése a képből megkavarhatja a dolgokat a fizetésével kapcsolatban. A magasember ettől függetlenül öt csapattal is tárgyalni fog a szerdán induló szabadügynökpiac nyitását követően, úgyhogy valószínűleg maximum alatt nem lehet megúszni a leigazolását. Kristaps Porzingis ledraftolása is beleszólhat a dolgokba szerintem - bár támadásban kifejezetten pazar fit egymás mellé a két játékos, hiszen Monroe a festékből játékot is tud szerveni, a lett pedig jó kinti dobó, védekezésben azért ez a páros nem éppen életbiztosítás.

Mindkét játékos megszerzésére van helye a Knicksnek, de nem tudni, hogy ők kötnek-e ki végül a csapatnál, a New York ugyanis több más szabadügynöknél is szóba került - gyakorlatilag minden nagyobb nevű játékossal kapcsolatban bedobták őket. Több forrás is megerősítette például DeAndre Jordant, illetve Ken Berger (CBS Sports) információi szerint Wes Matthews-zal is beszélni fognak majd - az is igaz viszont, hogy például ezt a két embert a fél liga szeretné megszerezni, kevés esély mutatkozik arra, hogy a Knicksnek sikerül majd mindezt megtenni, Afflalóéknál a hírek szerint sokkal jobbak az esélyeik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus