All-Star kezdők, Kobe nyerte a szavazást

Ma hajnalban kihirdették az All-Star gála kezdőcsapatait - a szavazást Kobe Bryant majdnem 300.000 voksnyi előnnyel nyerte.

Ma hajnalban kihirdették az idei, torontói All-Star gála kezdőcsapatait. A szavazást Kobe Bryant nyerte majdnem 1.9 millió vokssal - ő nagyjából az első részeredményeknél tapasztalható előnyével vitte végig a "versenyt". Stephen Curry több mint 1.6 millió szavazattal lett a második, LeBron James pedig kicsit kevesebb mint 1.1 millióval a harmadik.

Nyugaton már nem volt kérdés, hogy Curry párja Russell Westbrook lesz a hátvédeknél, mint ahogy Kevin Durant helye is biztos volt. Az utolsó részeredménynél azonban még Draymond Green állt a harmadik helyen a frontcourtban - ő lecsúszott végül, Kawhi Leonard megelőzte 782 ezer vokssal, de óriásit meccselt a Spurs sztárja Zaza Pachuliával, aki alig több mint 14 ezer szavazattal maradt el tőle - a Dallas Mavericks centerét rengetegen kedvelték a szavazók közül.

Keleten LeBron James mellett a frontcourtban Paul George-nak nem volt izgaulnivalója, itt pedig végül nem volt helycsere a legvégén, Carmelo Anthony (567.348) megtartotta harmadik helyét, igaz, összesen 360 szavazattal verte meg Pau Gasolt (566.988), ami elképzelhető, hogy a szavazások történetének legszorosabb végeredménye olyan pozíciókban, amely a "kijutásról" döntött. A hátvédeknél Dwyane Wade-nek nem volt izgulnivalója, Kyrie Irvinget azonban Kyle Lowry a végén több mint 65 ezer szavazattal lenyomta.

A cseréket az edzők jelölik majd ki.

Nyugat:

Stephen Curry (1.6 millió), Russell Westbrook (772k), Kobe Bryant (1.89 millió), Kevin Durant (981k), Kawhi Leonard (782k)

Kelet:

Kyle Lowry (646k), Dwyane Wade (941k), LeBron James (1.09 millió), Paul George (712k), Carmelo Anthony (567k)

A teljes végeredményt ezen a linken megnézhetitek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus