Antetokounmpo 4 évre 100 millióért marad a Bucksnál

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint Giannis Antetokounmpo idő előtt hosszabbított a Milwaukee Bucksszal - 4 évre 100 millió dollárt kap a görög kosaras.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a negyedik évébe lépő Giannis Antetokounmpo 4 évre 100 millió dollárért marad a Milwaukee Bucksnál (újoncszerződése idén még él, jövő nyáron lép életbe az új kontraktus).

Túl sok meglepetést nem okozott ez a szerződtetés, tekintve hogy a görög játékosra épít a wisconsini együttes, játéka folyamatosan fejlődik, és gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy idén adják meg neki a majdnem maximumot, vagy a jövő nyáron tennék meg ugyanezt. Ugyanaz az eset, mint CJ McCollum és a Portland TrailBlazers párosánál (azt leszámítva, hogy a Milwaukee évi 1.5 millió dollár körül még spórolt is, mert McCollum 106 millióért írt alá ugyanennyi évre), mert a sapka alatti hellyel sem nagyon tud játszani a Bucks jövőre (ha nem írnak alá vele most, akkor sem nagyon tudtak volna költeni senkire), így meg biztosan nem fog. Annyi érdekesség van a történetben, hogy Antetokounmpóval nem 5 éves szerződést kötött a Milwaukee, pedig köthetett volna.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus