Austin Rivers a Clippersnél marad

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) értesülései szerint Austin Rivers megegyezett a Los Angeles Clippersszel.

Wojnarowski információi szerint Austin Rivers megegyezett a Clippersszel, hogy továbbra is marad az együttesnél - így mint ismert, édesapja, Doc Rivers irányítása alatt folytathatja pályafutását, aki a Clippers vezetőedzője és elnöke is egyben. Rivers két évre 6.4 millió dollárt kap.

Rivers pályafutása igazán be sem indult, pocsék hatékonysággal dolgozott a 2012-es draft 1/10-es választottja New Orleansban, amíg egy januári hármascsere keretein belül előbb Bostonba, majd egy újabb hármascserében pedig a Clippershez nem került. Visszás volt némileg, hogy a semmit nem mutató játékossal "erősített" édesapja, de az idény vége felé, főleg a PO-ban volt 1-2 nagyon jó meccse, meglepően hasznosan és ponterősen játszott a padról.

Azt nem tudni, milyen hatással lehet ez a csapat cseresorára, ahol Riversen kívül ott van már Jamal Crawford és Lance Stephenson is hátvéd posztokra - ez vagy azt jelenti, hogy Crawfordot tényleg elcserélik, vagy azt, hogy Riversnek túl sok játékperce alapvetően nem lesz. Crawford sorsa valószínűleg azon is múlik, kiket sikerül majd leigazolni a Clippersnek erőcsatár és center posztokra, ugyanis ott eddig csak Cole Aldrich van - Josh Smith-szel és Glen Davisszel is tárgyal az együttes, ha őket sikerülne aláiratni, az is könnyen elképzelhető, hogy Crawford marad.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus