Bargnani a Brooklyn Netsnél folytatja

Bár a Sacramento Kingsszel kötötték össze a nevét, Andrea Bargnani mégsem vált várost, csak csapatot, a Brooklyn Netsnél folytatja.

A Brooklyn Nets GM-je, Billy King jelentette be nemrég, hogy a gárda leigazolta Andrea Bargnanit - Robert Windrem (NetsDaily) úgy tudja, hogy a kosaras két évre írt alá a veterán minimumért, a második év játékosopciós. Marc Stein (ESPN) forrásai szerint az olasz magasember kevesebb pénzért választotta a Brooklynt, mint amennyit ajánlott neki a Sacramento Kings, akik az elmúlt egy napban közel kerültek a leigazolásához.

Állítólag Bargnani jobb fitnek gondolja saját maga számára a Netset. Bár a Kingsnél is meglett volna a játékideje, valószínűleg Lionel Hollinséknél is így lesz, hiszen a gárda magasember állománya jelenleg Brook Lopez és Thaddeus Young mögött igen vékony. Egyelőre Thomas Robinson rendelkezik garantált szerződéssel, Cory Jefferson és Willie Reed kontraktusa nem garantált, és egyikőjük sem akkora név, hogy ne lehetne helye melletük az olasznak, már amennyiben egészséges tud maradni - ezzel voltak gondjai bőven az utóbbi években - és formába tud lendülni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus