Bennett hazatér, a Raptorsnál folytatja

Jeff Goodman (ESPN) értesülései szerint a szabadügynökké váló Anthony Bennett a Toronto Raptorsnál folytatja pályafutását.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) és Marc Stein (ESPN) is jelentette nemrég, hogy a két nappal ezelőtt a Minnesota Timberwolves által kivásárolt Anthony Bennett lekerült a kötelező kétnapos waiverről. Wojnarowski hozzátette, hogy több csapat is érdeklődött Bennett iránt, de nem az 5.8 millió dolláros fizetésével.

Jeff Goodman (ESPN) értesülései szerint meg is van Bennett új csapata, amely a Toronto Raptors lesz - érdekesség, hogy Stein nem sokkal korábban jelezte, hogy a kanadai együttes érdeklődik iránta, de a sok erőcsatár miatt nem biztos, hogy Bennett ott szeretné folytatni. A veterán minimumot fogja kapni a Rapstől, ami esetében 950.000 dollár környékén van, emellé jön az a 3.65 millió, amit a Minnesota fizet neki a kivásárlása után.

A 2013-as 1/1-es hazatér, hiszen nemcsak hogy kanadai, hanem Torontóban is született. Első két éve nagyon nem sikerült, de Masai Ujiri GM korábban már jelezte, hogy szeretné hazai játékosokkal megtölteni a keretet - Tristan Thompsonnal is szóba hozták őket most, hogy úgy tűnik, nem tud megegyezni a Cleveland Cavaliersszel, Cory Joseph-et pedig a nyáron le is igazolták.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus