Botrány: DeAndre Jordan marad a Clippersnél

DeAndre Jordan értesítette a Dallas Maverickst, hogy mégsem megy hozzájuk játszani, hiába állapodtak meg 5 napja, marad a Clippersnél.

Mint arról tegnap este beszámoltunk, DeAndre Jordannek a hét elején megfordult a fejében, hogy múlt pénteken talán rossz döntést hozott azzal, hogy a Dallas Maverickshez igazolt - Ramona Shelburne (ESPN) úgy tudja, hogy ügynöki nyomás volt rajta, de nem az őt képviselő Dan Fegantől, hanem a játékosügynökség egyik tagjától. Az utóbbi napokban ezért a Clippers elkezdte megpróbálni meggyőzni, maradjon a csapatnál, és úgy tűnik, ez sikeres is volt, Jordan ugyanis 4 évre a maximumért 87.7 millió dollárért marad Doc Riverséknél - a negyedik év játékosopciós.

Jordan ezzel nem egyedi, de nem is megszokott döntést hozott, ráadásul soha nem kellett majdnem egy hét ahhoz, hogy valaki meggondolja magát ilyen esetben. Ezzel a Dallast gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe hozta - bár az is elképzelhető, hogy ennek a döntésnek lesznek még további következményei a piacra, meggondolják még esetleg magukat páran, vagy beleszólhatnak a Roy Hibbert-cserébe is -, hiszen idő közben gyakorlatilag elfogytak az igazán használható, meghatározó játékosok, így lépni sem tudnak most, hogy Jordan mégsem hozzájuk igazolt. A Clippers nyilvánvalóan boldog, visszaléptek a legszűkebb elitbe, a bajnokesélyesek táborába ezzel az egy lépéssel, hiszen most már centerük is van.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus