Carmelo Anthony az Oklahoma City Thunderhez került

Carmelo Anthonyt az Oklahoma City Thunderhez cserélte a New York Knicks Enes Kanterért, Doug McDermottért és egy 2018-as második körösért.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette az este folyamán, hogy megegyezett egymással az Oklahoma City Thunder és a New York Knicks - Enes Kanter, Doug McDermott és egy 2018-as második körös pick megy a Knickshez Carmelo Anthonyért cserébe, a tranzakció pedig hétfőn lesz hivatalos.

Arról ma lehetett már olvasni korábban, hogy Anthony továbbra is presszionálja a New Yorkot, hogy még a hétfői média nap előtt cseréljék el. Ennek érdekében egyébként ki is bővítette a lehetséges cserepartnerek listáját a Thunderre és a Cleveland Cavaliersre - erre szükség volt, hiszen mint ismert, no-trade vétójoga van a szerződésében.

Sam Presti tehát a Kanter, McDermott, Victor Oladipo, Domantas Sabonis négyesért és két pickért megszerezte Paul George-ot és Melót a nyár folyamán - off-szezon értékelőnk ezzel A++-ra változott a Thundernél. Bár azért azt még meg kell várni, hogy a pályán hogyan tud majd együttműködni a Russell Westbrook, George, Anthony hármas, azt nem lehet elvenni Prestitől, hogy lényegében semmi életbevágót nem adott fel a két most szerzett sztárért.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus