Cousinst mégis elcseréli a Kings?

Howard Beck (Bleacher Report) értesülései szerint a Sacramento Kingsnél dolgozók többsége szeretné, ha DeMarcus Cousinst elcserélnék.

Howard Beck (Bleacher Report) jelentette egy videóposztban, hogy forrásai szerint a Sacramento Kingsnél dolgozók nagy többsége még mindig azt szeretné, ha a csapat elcserélné DeMarcus Cousinst.

Ez legutóbb a draft előtt merült fel, akkor naponta cáfolta Vivek Ranadive tulajdonos és Vlade Divac elnök is, hogy a centert cserélhetővé tették volna, hiába voltak olyan hangok, hogy George Karl vezetőedző szeretné, ha értékre váltanák a rendszerébe és felfogásába nem igazán illő játékost. Az indiai tulaj még mindig a csere ellen van Beck értesülései szerint, de a döntéshozók közül többen is úgy gondolják, jobb, ha lép a Kings, mintha hagyja a jelenlegi felállást elkezdeni az idényt.

Cousins egyébként az elmúlt héten nyilatkozta le éppen, hogy kezdenek közös nevezőre kerülni Karllal, miután találkozott a vezetőedzővel, Divaccal és a segéd GM-mel, Mike Bratz-cel. Úgy tűnt, javul a kapcsolatuk, jó irányba haladnak a dolgok a Sacramentónál, így kicsit a semmiből jött Beck mostani híre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus