Cserélt a Cavs és a Pacers

Kisebb cserét hajtott végre az Indiana Pacers és a Cleveland Cavaliers - Rakeem Christmas az Indianánál folytatja.

Az Indiana Pacers hivatalos oldala jelentette be ma este, hogy a csapat cserélt a Cleveland Cavaliersszel: Rakeem Christmast egy 2019-es második körös draftjogért szerezték meg - azt a picket adták az ohiói együttesnek, amelyet Roy Hibbertért kaptak a Los Angeles Lakersszel kötött megállapodás során.

Christmas négy évet húzott le a Syracuse egyetemen, egyre több játéklehetőséget kapott, így statisztikái is egyre jobbak lettek. Végzősként 32.4 perc alatt 18.0 pontot, 8.1 pattanót és 2.1 blokkot tett a közösbe fellépésenként. Hivatalosan a Minnesota Timberwolves választotta ki az idei draft 36. helyén, de a picket megszerezte a Cleveland Cavaliers, így hozzájuk került végül. A nyári ligában is játszott 4 meccsen, ahol gyengén kezdett, ám utána egész jó teljesítményt hozott - 21 perc alatt 8 pontot és 4.5 pattanót átlagolt.

Christmas erőcsatár és elvileg center poszton is bevethető, bár utóbbihoz elég alacsony. A Pacers magasemberállománya elég vékony - még vele együtt is -, hiszen Jordan Hill és Ian Mahinmi mellett az idei draft 11. helyén húzott Myles Turner, Lavoy Allen és Shayne Whittington bevethetőek négyesben és ötösben, bár állítólag Paul George is fog erőcsatárként játszani. Ha beüt 1-2 sérülés vagy gyengébb forma, akkor akár szerepet is kaphat Christmas, mert még ha darabra meg is van a Pacers, azért közel sem veretes az előbb felsorolt névsor.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus