DeAndre Jordan a Dallas Maverickset választotta

Marc J. Spears (Yahoo Sports) értesülései szerint DeAndre Jordan döntött, ma este bejelenti, hogy a Dallas Maverickset választotta.

A center 4 évre 80 millió dollárnál is többet kap majd, amennyiben tényleg elfogadja a texasiak ajánlatát! Végleges döntés ma várható tőle - a Yahoo Sports úgy tudja, hogy amerikai idő szerint este jelenti be a center, hogy a Mavsnél folytatja!

Ezzel a Dallas gyakorlatilag kihozná a maximumot a nyarából, hiszen Dirk Nowitzki mellé szerezne egy fiatal, védekezésben és pattanózásban kiváló középjátékost, Wes Matthews megszerzésével pedig egy kitűnő kinti dobó és egy, a posztján szintén elit védő érkezett hozzájuk.

A Mavs nincs kész, hiszen irányítóban annyira nem erősek (Devin Harrisszel és Raymond Feltonnal finoman fogalmaztunk), a padjuk pedig elég vékonynak tűnik, de ezeket a problémákat jövő nyáron, a növekedő sapka mellett orvosolhatják. A kezdőjük nagy része évekre előre megvan ezzel (Matthews, Parson, Jordan) - már amennyiben Jordan tényleg úgy dönt, hogy náluk folytatja.

A Clippers óriási bajba kerül ezzel, hiszen Tyson Chandlert nem tudják megszerezni sign-and-trade-del, ő a Phoenix Sunsot választotta, így gyakorlatilag kivételekből kell igazolniuk egy kezdő centert úgy, hogy az ilyen szintre és szerepkörre alkalmas középjátékosok száma mostanra nagyjából nullára csökkent.

22:10: Több hírforrás egybehangzó állítása szerint a center közölte a Dallasszal, hogy velük köt szerződést. Marc J. Spears (Yahoo Sports értesülései szerint 4 évre telibe 80 millió dollárt fog kapni (nem többet és nem is kevesebbet). Broderick Turner (Los Angeles Times) úgy tudja, hogy a negyedik év játékosopciós.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus