Dellavedova marad a Cavsnél

Egy kérdőjel kiegyenesedett a döntősnél: Matthew Dellavedova marad a Cleveland Cavaliers együttesénél, ma szerződést kötött a klubbal.

Dave McMenamin (ESPN) jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers megegyezett Matthew Dellavedovával, az ausztrál hátvéd 1 évre 1.2 millió dollárért marad az ohióiaknál - tehát aláírta a QO-t.

Mint ismert, a Cavsnek van még bőven rendezni valója a nyáron - ma hajnalban már elcserélték Brendan Haywoodot és Mike Millert, de még így is ott van Tristan Thompson szerződése függőben, illetve azt sem lehet tudni, mi lesz JR Smith sorsa végül. Dellavedova esetében repkedtek 3-4 éves, évi 3-4 millió dolláros kontraktus tervezetek is, ahhoz képest olcsón megúszta megtartását a Cleveland.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a kosarasnak két motivációja volt: így korlátozások nélkül, szabadon igazolhat majd bárhova jövőre - idén RFA volt -, míg a másik az, hogy szerette volna biztosan tudni, mi lesz a sorsa a 2015/16-os idényre, mielőtt az ausztrál válogatottal elkezdené a "nyarat".

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus