Draymond Green még nagyobb kedvenc lehet a Warriorsnél

Marcus Thompson (Bay Area News Group) értesülései szerint Draymond Green hajlandó a maximumnál kevesebbért is aláírni a Warriorshöz.

Az újságíró úgy tudja, hogy a BJ Armstrong által képviselt játékos, aki egyébként idén előkelő helyen végzett az Év Védője és az Év Legtöbbet Fejlődött Játékosa szavazásokon is, hajlandó kevesebbért is aláírni jelenlegi csapatához, a bajnoki címvédő Golden State Warriorshöz, amennyiben ez azt jelenti, hogy együtt tudják tartani a jelenlegi keretet.

Azt nem tudni, mennyi pénzről mondana le Green ilyen esetben, de így megnyílhat az esély az előtt is, hogy David Lee maradjon a gárdánál, mivel a korábbi információk szerint olyan jól alakultak az oaklandiek idei bevételei a hosszú PO-menetelés miatt, hogy kifizetnének egy kisebb luxusadót - erre szükségük lenne valószínűleg egyébként Lee elpasszolásával is. Nyilvánvalóan kérdés, hogy Green milyen pontos összeget tartana még elfogadhatónak, illetve az is, hogy Lee ennek ellenére maradna-e, hiszen szerződése utolsó évébe lép, új kontraktusért kellene játszania, úgyhogy neki a játékidő is fontos lenne - plusz az is, hogy pontosan mekkora összeget hajlandó bevállalni a határ fölött a gárda.

Greenre egyébként legalább 3 csapat, a Detroit Pistons, a Houston Rockets és az Atlanta Hawks is rá fog mozdulni, akiktől egészen biztosan maximumot kaphatna - kivétel a Rockets, akiknek nincs erre helyük jelenleg -, de így egyértelmű előnyből indul a Warriors, sőt, Thompson információi szerint megpróbálnak még ma megegyezni a felek, hogy ne is legyen Green szabadügynök.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus