Dwyane Wade befejezte az alapszakaszt

A Chicago Bulls dobóhátvédjének, Dwyane Wade-nek van egy kisebb törés a jobb könyökében - az idei alapszakaszt biztosan befejezte ezzel.

A délelőtti hírekben olvashattatok róla, hogy Dwyane Wade könyöksérülést szenvedett, és ő is elmondta a Memphis Grizzlies elleni találkozó után, hogy fogalma sincs, milyen súlyos lehet a gond, de a Jimmy Butlertől hallottak alapján nem túl bizakodó. Megvolt az MRI, ami alapján a húzódás mellett van egy kisebb törés is Wade jobb könyökében, így a csapat bejelentése alapján az alapszakasz hátralévő részét biztosan kihagyja a dobóhátvéd.

A Bulls 1 meccsre van a keleti nyolcadik helyen álló Detroit Pistonstól, de pocsék formában van az együttes, nagyon könnyen elképzelhető, hogy nem kerülnek be a rájátszásba (sőt, ez most már talán a papírforma), így jó esély van rá, hogy Wade-et ebben az idényben egyáltalán nem láthatjuk már. Hogy Bulls-mezt ölt-e még valaha, az a nyáron kiderül, hiszen 23.5 millió dolláros játékosopciója van, amit viszont egyáltalán nem biztos, hogy le fog hívni, tekintve azokat a gondokat, amik Chicagóban előjöttek ebben az idényben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus