George Hill és Zach Randolph is a Kingsnél folytatják

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Sacramento Kings 3 évre 57 millió dollárért szerződteti George Hillt, Zach Randolphot pedig 2 évre 24 millióért.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Sacramento Kings 3 évre 57 millió dollárért leigazolta George Hillt, majd pár percre rá Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy Zach Randolph 2 évre 24 millió dollárért szintén Vlade Divacéknál folytatja. Hill szerződéséből a harmadik év részlegesen garantált, Z-Bo bére végig fix.

A Kings láthatóan nem dobja be teljesen ezt az évet, nem akarják fullba nyomni a tankolást, Hill pedig egészen jó fit lehet De'Aaron Fox mellé mentorként és játékban is, míg Randolph a magasembereknek mutathatja meg, mit jelent a jó hozzáállás - a Kingsnél sokat cikkeztek arról, hogy a kultúrán változtatni akarnak, erre Hill és Randolph is tökéletesen alkalmas.

Más kérdés, hogy igazi kiscsatáruk a most draftolt Justin Jacksonon kívül nem nagyon van, úgyhogy érdekes lesz látni, hogy ez az egy-két veteránnal megtűzdelt, de egy helyen lyukas, és általában azért fiatalokra építő keret mire lesz elég. Hosszútávon egyik szerződés sem dönt be semmit, mire nagy pénzt kell adni a fiataloknak, mindkét veterán játékos pénze kifut a sapka alól.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus