Hanga Ádám végre a Spurs játékosa lesz(?)

Nikos Varlas (EuroHoops.net) információi szerint eljött az idő, Hanga Ádám a San Antonio Spurs játékosa lesz.

A EuroHoopson jelent meg a mai napon a cikk Nikos Varlas "tollából", hogy eljött végre az idő, Hanga Ádám a San Antonio Spurs játékosa lesz. Még 2011-ben draftolták Gregg Popovich-ék, a magyar válogatott klasszisa pedig idén nyáron elhagyja Európát, és az NBA-be költözik.

Az idén az Euroliga legjobb védőjének választott Hanga 2013-ban kötött 4 éves szerződése lejárt, és a Spurs vár rá - Varlas információi szerint főleg az utóbbi két évben vizsgálták alaposan a játékát, és eljött számára az idő, hogy az NBA-ben játszhasson. Élete legjobb formájában van, 28 évesen a legjobb korban is, és 10.5 pontos és 4.4 gólpasszos átlagai nem fejezik ki igazán, mennyit tett hozzá Hanga idén vezérként az Euroliga négyesdöntőjébe be nem jutó, de jó szezont produkáló Baskonia eredményességéhez.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a címben nem véletlenül van kérdőjel - az ilyen bejelentéseket hivatalosan is meg szokták tenni a csapatok, Amerikából egyetlen megbízható forrásokkal rendelkező újságíró sem cikkezett még arról, hogy Hanga biztosan megy a Spurshöz, Varlas pedig az az újságíró, aki tavaly nyáron kész tényként közölte azt is, hogy Ádámot a Barcelona viszi. Mint ismert, abból aztán semmi nem lett végül, remélhetőleg most nem kiabálta el az úriember...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus