Hírmorzsák 2013-11-05 (11:00)

Redd és Gadzuric visszavonult - utóbbi egyelőre csak az NBA-től. Dragic két meccset biztosan kihagy. Antetokounmpo nem gondolta volna, hogy valaha az NBA-ben fog játszani. Oladipo indulna az idei zsákolóversenyen. Carter-Williamst is meglepte a Philly jó idénykezdete, megpróbálja bizonyítani, hogy 1/1-en is megérte volna elvinni. Anthony Bennett egy kis időre elvonul a világtól. Perkins nem akar elmenni Oklahomából, tegnapi üzenete egy családtagnak szólt. Walton az LA Defenders egyik edzője lesz.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) információi szerint bár Michael Redd még nem jelentette be visszavonulását hivatalosan, lényegében abbahagyta az aktív kosárlabdázást. A dobóhátvéd októberben visszautasított egy edzőtábor-meghívást, ez a tény is erősíti, hogy Reddet többet már nem látjuk az NBA-ben. A kosaras 12 éves profi pályafutásából 11 évet Milwaukee-ban töltött, 19 pontot átlagolt és volt egy 25.4-es és egy 26.7-es pontátlagú szezonja is. 2008-ban tagja volt az olimpiai aranyérmet szerző amerikai válogatottnak.

Ugyancsak Woelfeltől származik az info, hogy a Bucksnál korábban szintén megforduló Dan Gadzuric is befejezte - ő egyelőre csak az NBA-vel végzett, a hírek szerint még gondolkodik, hogy egy Puerto Ricói ajánlatot elfogadjon-e.

A Milwaukee újonca, Giannis Antetokounmpo Sean Deveney-nek (Sporting News) bevallotta, saját elképzeléseit is túlszárnyalta azzal, hogy az NBA-ben játszik, ráadásul ilyen fiatalon. "Po" azt mondta, hogy ha őszinte akar lenni, akkor csak álmodott az NBA-ről, nem hitte volna, hogy valaha a ligában fog játszani, de most a Bucks játékosa, úgyhogy nagyon örül ennek az egésznek.

Brian Schmitz (Orlando Sentinel) úgy tudja, hogy Victor Oladipo szeretne indulni az idei All-Star gála zsákolóversenyen. Az Orlando Magic 1/2-es hátvédje tegnap hajnalban, a Brooklyn Nets elleni mérkőzésen húzott egy 360-at saját labdaszerzését követően, amely után felmerült a kérdés, hogy esetleg a zsákolón is ott lenne a helye.

Egy másik elsőéves, a Philadelphia Sixers által 11. helyen draftolt Michael Carter-Williams volt az első hét sztárja - és keleten a hét játékosa is. Marc J. Spearsnek (Yahoo Sports) adott interjújában elmondta, folyamatosan bizonyítani akarja, hogy 1/1-en is megérte volna elvinni. MCW azt nyilatkozta, hogy elég magabiztos ahhoz, hogy ezt így is gondolja. Azt is hozzátette, hogy bár azt gondolta, hogy nem lesznek olyan rosszak, mint azt a legtöbben várták, ez a jó kezdés még őt is meglepte, ilyen első hétre egyáltalán nem számított.

És még mindig az újoncok: a ténylegesen 1/1-ként kiválasztott Anthony Bennett 50 játékperc alatt 0/15 eddig mezőnyből karrierje során, twitteren jelezte is, hogy ez így nem mehet tovább. "Itt az ideje kicsit szellemmé válnom, azt hiszem, jelenleg ez a legjobb döntés számomra. Akinek nincs meg a számom, keressen meg privátban." - írta, és twitter-avatarját is megváltoztatta egy sima fekete képre.

Az Oklahoma City Thunder centerének, Kendrick Perkinsnek a tweetjéről tegnap beszámoltunk. A középjátékos megpróbálta tisztázni a kitörölt üzenetet - állítása szerint nem arról beszélt, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, hanem az egyik családtagjának szólt a kiírás, nagyon szeret egyébként Oklahomában játszani.

Az azcentral.com forrásai szerint Goran Dragic a következő két mérkőzést biztosan kihagyja, miután bal bokája az előszezont követően a Suns Thunder elleni meccsén is kiment.

A Los Angeles Lakers D-Ligás csapata, a Los Angeles D-Fenders hivatalosan is bejelentette, hogy Luke Walton csatlakozik a szakmai stábhoz, és a játékosok fejlődéséért felelős edző lesz. Walton megint elmondta, hogy egyelőre nem fejezte be játékospályafutását, ez az új állás segíteni fog neki abban is, hogy formában maradjon, ha valaki megkeresné.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus