Hírmorzsák 2013-11-07 (21:15)

Curry bokája is megsérült hajnalban, de nem aggódik a játékos a súlyosabb sérülés miatt. Woodson nem érti, hogy ha a bajnoki cím a cél, miért nem igazoltak több veterán játékost, de azt csinálja, amit Dolan mond. Schrödert egy meccsre eltiltották. Nowitzki új becenevet adott Adamsnek. Amare szeretne minél hamarabb formába lendülni, saját maga legnagyobb kritikusa. Hardent figyelmeztették flop miatt. Canaant és Covingtont a D-Ligába küldte a Rockets. Hinkie örül a jó szezonkezdetnek.

Ma hajnalban, a Minnesota Timberwolves elleni meccsen Stephen Curry-nek előbb a térde sérült meg, mikor Ricky Rubio ráesett a lábára, majd ráesett valakire a harmadik negyedben, és a bal bokája miatt kellett, hogy végleg befejezze a találkozót. A játékos azt nyilatkozta a San Jose Mercury Newsnak, hogy nem aggódik, megkapja a kezelését és a San Antonio Spurs ellen, szombat hajnalban már játszani szeretne. Meg fog próbálni pályára lépni, de azt is hozzátette, hogy okosnak kell lennie, nem akarja túlerőltetni magát.

Szintén ma hajnalban volt a Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder mérkőzés is, amely után Dirk Nowitzki új becenevet adott a Thunder újonc centerének, Steven Adamsnek: a fehér Kendrick Perkins. A német csillag arra utalt ezzel, hogy Adams ugyanúgy szeret a festékben fizikálisan, már-már a sportszerűség határát súrolva játszani, mint Perkins.

A New York Knicks trénerét, Mike Woodsont kicsit meglepte, hogy a tulajdonos, James Dolan szerint már idén bajnoki címet kellene nyerniük - a tréner magánkörén belül feltette a kérdést, hogy ha ez így van, akkor miért nem igazoltak több győztes mentalitású veteránt. Dolan a tavalyi második körös kiesés után mindenképpen fiatalítani akart, főleg hogy az idősebb játékosoktól nem sok segítséget kaptak a rájátszásban.

Woodson ettől függetlenül belement azokba a szabályokba, amiket Dolan hozott, például hogy mindig vele legyen egy Garden-alkalmazott, akkor is, ha a családjával vagy barátaival találkozik az öltözőn kívül az idegenbeli túrákon. A tréner szerint az elvárások magasak, de azoknak is kell lenniük, ő pedig nem fut el ezek elől. Dolannek, mint tulajdonosnak, minden joga megvan, hogy hangot adjon véleményének. Ez az ő csapata, mindannyian neki dolgoznak, ő pedig boldog, hogy az ő alkalmazottja.

A New York erőcsatára, Amare Stoudemire eddig elég gyenge teljesítményt nyújt. A kosaras a Knicks blogon azt írta, hogy a legnagyobb kritikusa saját maga. Szeretne minél hamarabb formába lendülni, de azt is hozzátette, hogy nagyon nehéz ezt két öt perces periódusban megtenni, mivel az első percek elmennek arra, hogy felvegye a meccs ritmusát. Abban is biztos viszont, hogy a szezon későbbi részében többet lehet majd a pályán, ez pedig segíteni fog neki, hogy teljesítménye is javuljon.

Az Atlanta Hawks irányítóját, Dennis Schrödert egy meccsre eltiltotta a liga, miután bebizonyosodott, hogy tényleg megütötte DeMarcus Cousinst a Hawks tegnap hajlani, Sacramento Kings elleni meccsének negyedik negyedében. A német játékmester csapata holnap hajnali, Denver Nuggets elleni összecsapását hagyja majd ki.

A liga flop miatt figyemeztette James Hardent - a Houston Rockets sztárja a Portland TrailBlazers elleni, szerda hajnali meccsen vétkezett.

Szintén a texasiakhoz tartozik, hogy a D-Ligába küldték Isaiah Canaant és Robert Covingtont - mindketten a Rio Grande Valley Vipersnél fognak természetesen szerepelni.

A Philadelphia Sixers GM-je, Sam Hinkie a Philadelphia Daily Newsnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy nagyon örül a korai sikereknek, ezek az edzői stáb elismerései, hogy jó munkát végeztek, és több fiatal játékos is nagyon jól illeszkedik a rendszerükbe. Aggódotott a szezon előtt, hogy meg kell kérnie World B. Free-t, hogy meséljen a játékosoknak a nagyszerű philadelphiai közönségről, de a Miami és a Chicago elleni meccseken is csodálatosak voltak a drukkerek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus