Hírmorzsák 2013-11-21 (22:30)

A Knicks Calipari felé veheti az irányít, akinek nincsenek kis elvárásai. JR Smith szerint idegesek, személy szerint már pánikol. Barnes bal szeme megsérült, nem játszik a Clippers idegenbeli túráján - ennek előnyeit Reggie Bullock élvezi. Lowry-nál gyűlt össze a Raptors egy kis családi vacsorára. Billy Hunter állítása szerint Kobe mondta neki, hogy Fisher összejátszott a ligával a lockout idején. Ognjen Kuzmic eltörte a jobb kezét, határozatlan időre kiesett a játékból. Bryant ma nem edzett. Bennettet már kifütyülték a clevelandiek.

Természetesen most sem maradunk New York Knickshez kapcsolódó hír nélkül. A vezetőség még mindig nagyon tart attól, hogy Carmelo Anthony lelép az együttestől jövő nyáron, és mivel a játékosállomány javítására nagyon kevés lehetőségük van, így John Calipari vezetőedzővé kinevezése lehet egy újabb lap, amit megpróbálhatnak kijátszani.

A CAA játékosügynökségnek egyébként szinte teljes befolyása van már most is a csapaton belül, mivel az ő ügyfelük Mike Woodson, Allan Houston, Mark Warkentien, Carmelo Anthony, JR Smith, Chris Smith és Andrea Bargnani is - és hozzájuk tartozik Calipari is. A hírek szerint a Kentucky trénere évi 8 millió dollárt szeretne kapni, és teljes befolyást afölött, hogyan állítja össze a játékosállományt.

A tavalyi év legjobb hatodik embere, JR Smith az ESPN-nek elmondta, nagyon idegesek. Azt mondják nekik, hogy egyelőre túl korai aggódni, de személy szerint ő kicsit pánikol már. Nem akar 3-8-at érő kosárlabdát játszani, de 50%-osat sem. Smith szerint ha igazán bajnokesélyes csapatnak akarják magukat tartani, akkor ehhez mérten kellene teljesíteniük, nincs más út, és jelenleg ettől messze vannak.

Matt Barnes nem csatlakozott a Los Angeles Clippershez a csapat idegenbeli túráján, mivel szemsérülést szenvedett a Memphis Grizzlies elleni találkozó alkalmával, amikor a bal szemébe könyökölt véletlenül Zach Randolph. A játékos retinája mögött fáj a szeme, úgyhogy további teszteket fognak elvégezni rajta.

Barnes egyébként már a Minnesota Timberwolves elleni, ma hajnali meccset is kihagyta, így Reggie Bullock először kapott normális percmennyiséget - 12 percet töltött a parketten, és mindkét triplakísérletét értékesítette az idei első körös draftee. A swingman azt nyilatkozta, hogy magabiztos volt, mert tudta, hogy Barnes sérülés miatt nem játszhat, úgyhogy eljött az ő ideje, hogy bizonyíthasson.

Múlt héten Rudy Gay memphisi otthonában vendégelte meg a Toronto Raptors játékosait, most pedig Kyle Lowry tette meg ugyanezt, mikor a gárda Philadelphiába, szülővárosába érkezett. Dwayne Casey vezetőedző elmondta, hogy minden ilyen alkalom, amikor a csapattagok a pályán kívül is együtt töltik az idejüket, nagyon jó a csapategység kialakítására, javítására, úgyhogy nagyon örült ennek most is.

A Golden State Warriors még a ma hajnali, Memphis elleni meccs előtt visszahívta Ognjen Kuzmicot, Dewayne Dedmont és Nemanja Nedovicsot is a D-Ligából. Hármójuk közül csak Kuzmic lépett pályára, de eltörte a jobb kezét, mikor a palánkra ütött, így a bosnyák center határozatlan időre kiesett a játékból.

Billy Hunter, a Játékosok Szakszervezetének egykori vezetője továbbra is azt állítja, hogy Derek Fisher összejátszott a ligával annak érdekében, hogy 50-50-es elosztásnál húzzák meg a határt a 2011-es lockout alatt. Hunter elmondása szerint Kobe Bryanttől és ügynökétől, Rob Pelinkától származik ez az info. A bírósági beadványban egyébként Theo Ratliff, Etan Thomas és Mo Evans is Hunter szempontjából kedvező nyilatkozatokat tettek.

Bryant egyébként ma nem edzett, mert kis fájdalmat érzett, és óvatosan közelíti meg a visszatérést, nem akar komolyabb visszaesést állapotában.

Sokat nem kellett várni, és máris kifütyülték Anthony Bennettet a Cleveland Cavaliers szurkolói. Ma hajnalban, a Washington Wizards elleni meccs negyedik negyedének elején a fiatal játékos előbb faultolta Nenét, majd homályt dobott egy triplakísérletből. Ezután jöttek az első füttyök az idei draft 1/1-esének, aki idén 13.5%-kal dob a mezőnyből és 7.7%-kal a triplavonalon túlról.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus