Hírmorzsák 2013-11-24 (21:30)

Rose-t holnap műtik. Olynyk pár hétre kiesett a bokája miatt. Harden még a következő meccsen sem játszik. Gallinari visszatérése még hetek kérdése. Nash nem lepődött meg, hogy a visszavonulásáról beszéltek. Outlaw-t 15.000 dollárra büntette a liga. Kanter az utóbbi évek egyik legrosszabb dobását mutatta be a Mavs ellen (videó). Woodson nem örült, hogy JR Smith már pánikol. Garnett szerint hamarosan változások várhatóak a Netsnél. A Bobcats jövőre nemcsak Hornets lesz, de visszaveszik a régi színeket is. D-Liga leküldések (Nedovics, Ryan Kelly, Elias Harris).

A Chicago Bulls vezetőedzője, Tom Thibodeau bejelentette, hogy Derrick Rose jobb térdét hétfőn, azaz holnap műtik. A hírek szerint afelé hajlik Rose, hogy helyrehozzák a meniscust, ne kivegyék, amely hosszútávon jobb megoldás, viszont ezzel valószínűleg ki kellene hagynia a teljes hátralévő idényt, ez pedig azt jelentené, hogy három szezon alatt összesen 50 meccsen lépett pályára.

A Boston Celtics újonc centere, Kelly Olynyk is pihenő elé néz. A kanadai játékos jobb bokája az Indiana Pacers elleni meccsen ment ki, és a CSNNE forrásai szerint pár hét kihagyásra kényszerül emiatt Olynyk.

Még mindig a sérülés rovathoz jön, hogy James Harden valószínűleg a Houston Rockets következő mérkőzését is kihagyja lábproblémái miatt. Ma hajnalban elviselték hiányát, mivel a Minnesota elleni 112-101-es győzelem alkalmával Aaron Brooks évek óta nem látott formában kosarazott, 26 ponttal pótolta Hardent.

A Denver Nuggets olasz swingmanje, Danilo Gallinari a Denver Postnak nyilatkozott. Eredetileg úgy volt, hogy november utolsó hetében újra pályára léphet, de két hónapnyi intenzív rehab a csapatnál rádöbbentette a játékost, hogy visszatérése még hetek kérdése. Gallinari azt mondta, hogy egyelőre anti-gravitációs futópadon tud futni, de a pályán még nem, betöréseket, hirtelen irányváltásokat még nem próbált, úgyhogy tudja, még borzasztóan sok munka áll előtte.

A Los Angeles Lakers irányítója, Steve Nash Dave McMenaminnek (ESPN Los Angeles) elmondta, nem lepi meg, hogy másik szerint van rá esély, hogy visszavonuljon. Hónapok kérdése és már 40 éves lesz, és szerinte sokan felteszik a kérdést, hogy mi motivációt talál még egy ilyen karrier végén. Az élteti most már, hogy tudja, kevés ideje van hátra, amíg játszhat, úgyhogy maximálisan ki kell használnia a lehetőségeket, mielőtt végleg búcsút mondana a játéknak.

A liga 15.000 dollárra büntette Travis Outlaw-t emiatt:

Ha már videók, akkor Enes Kanter két nappal ezelőtt minden idők egyik legrosszabb dobását produkálta a Dallas Mavericks ellen. A török magasember megzavart középtávoliját ezen a linken megnézhetitek!

A New York Knicks dobóhátvédje, JR Smith nemrég azt találta mondani, hogy úgy érzi, nyomás alatt vannak, ideges és pánikol is már. Mike Woodson vezetőedző Al Iannazzone-nak (Newsday) elmondta, hogy fogalma sincs, miről beszél játékosa, nem nagyon örül, hogy ezt hallja tőle, mivel még a szezon nagyon korai részében járnak, pánikra semmi ok.

New York másik részében, a Brooklyn Netsnél is komoly problémák vannak. Kevin Garnett a riporterek kérdésére pénteken elmondta, hogy valószínűleg nem sokára beleszól az idényükbe a liga üzleti oldala is, és biztos benne, a vezetőség megteszi az általuk megfelelőnek gondolt lépéseket - ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy cserék jöhetnek, amennyiben nem szedik össze magukat a nagyon közeli jövőben.

A Charlotte Bobcats tulajdonosa, Michael Jordan tegnap este hivatalosan is bejelentette, hogy a csapat a Charlotte Hornets név mellett visszahozza a gárda egykori színeit, a lilát és a világoskéket, jövőre már ez lesz az első számú színkombinációjuk. A második számú mezé is változik, mivel az fekete, mélyszürke és világoskék.

A Golden State Warriors szerb irányítója, Nemanja Nedovics ma este a Santa Cruz Warriorsnál játszik majd, újra leküldték a D-Ligába. Érdekesség, hogy Steph Curry és Klay Thompson valószínűleg a helyszínen lesz az Austin Toros elleni találkozón. A Los Angeles Lakers Ryan Kelly-t és Elias Harrist küldte a D-Ligába, a Los Angeles D-Fendershez.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus