Hírmorzsák 2013-11-25 (21:30)

Wall és Aldridge a hét játékosai. Kobe két évet hosszabbított a Lakersszel. Bogut és Mo Williams eltiltást, LMA, Matthews és Draymond Green pénzbüntetést fog kapni a Blazers-Warriors meccsen történt bunyó miatt. Rose-t megműtötték, most már hivatalosan is kihagyja a teljes szezont, a Bulls viszont nem akar tankolni. Kidd elvileg még élvezi a vezetőség, a tulajdonos és a játékosok bizalmát, de Frankkel már voltak nézeteltéréseik. Amare Hall of Famer akar lenni, és a Knicksből akar visszavonulni. Anthony Davis vezeti PER-ben a ligát, régóta nem látott átlagokkal. Tobias Harris visszatért.

John Wall és LaMarcus Aldridge lettek a hét játékosai keleten és nyugaton. A játékmester átlagban 24.3 ponttal és 8.5 gólpasszal segítette hozzá a fővárosiakat 3-1-es, előző héten elért mérlegükhöz, míg a Portland TrailBlazers 4-0-t "futott" eközben, Aldridge pedig dupla-duplát, 22.5 pontot és 10.5 pattanót tett a közösbe mérkőzésenként.

Mint arról pár órája már beszámoltunk, Kobe Bryant két évre összesen 48.5 millió dollárért hosszabbított a Los Angeles Lakersszel, így ő maradt a liga legjobban fizetett játékosa. Jövőre 23.5 milliót keres majd, Amare Stoudemire 23.4 milliót, míg Joe Johnson 23.2 milliót.

A USA Today információi szerint a Golden State Warriors és Portland TrailBlazers meccsén történt bunyó miatt Andrew Bogut és Mo Williams 1-1 meccses eltiltást fog kapni, míg Draymond Green, Wesley Matthews és LaMarcus Aldridge pénzbüntetésben részesülnek. Egyelőre a forrás nem hozta nyilvánosságra, hogy mekkora méretű csekket kapnak majd az érintettek a ligától, mert még nem hivatalos a dolog.

A Brooklyn Nets 3-10-zel kezdte a szezont, de az ESPN forrásai szerint Jason Kidd továbbra is élvezi a vezetőség, a tulajdonosok és a játékosok bizalmát is. Egyes információk szerint volt némi elképzelésbeli nézetkülönbség Kidd és segédedzője, Lawrence Frank között, de állítólag pár nappal ezelőtt tisztázták ezt a dolgot.

New York másik részén James Dolan pár napja megvédte Amare Stoudemire-t, és most az erőcsatár is kellemes hangokat ütött meg a csapattal kapcsolatban. STAT a New York Postnak azt nyilatkozta, hogy az a célja, hogy minél jobb játékos legyen, remélhetőleg olyan, akit a Hírességek Csarnokába választanak. Emellett azt is szeretné, ha a karrierjét a New Yorkban fejezné be.

A Chicago Bulls sztárját, Derrick Rose-t megműtötték, viszont hivatalos lett, hogy a teljes szezont ki kell hagynia, mivel helyrehozták a meniscust jobb térdében, nem kivették. Sam Amico (FOX Sports Ohio) forrásai szerint a Chicagónak esze ágában sincs tankolni.

A New Orleans Pelicans magasembere, Anthony Davis vezeti a ligát a PER mutatóban, így második szezonjában már abszolút beváltja a hozzá fűzött reményeket. 20 pont, 11 pattanó, 2 labdaszerzés és 4 blokk az átlagai - olyan számok ezek, amelyeket David Robinson és Hakeem Olajuwon óta nem láttunk. Davis annyit mondott, hogy ezért vannak a nyári tréningek az edzőkkel, és azt is hozzátette, hogy csalódott volna önmagában, ha nem fejlődött volna.

Az Orlando Magic kiscsatára, Tobias Harris kihagyta a szezon első 12 meccsét, de ma hajnalban, a Phoenix Suns ellen pályára lépett. Harris 16 perc alatt 6 pontot szerzett, és Orlando Sentinelnek adott interjújában elmondta, hogy nagyon jó érzés volt egyáltalán újra játékra jelentkezni az oldalvonalnál, újra játszani.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus