Hírmorzsák 2013-11-28 (21:30)

Pau Gasol kommentje az esetleges hosszabbítására: "nem maradt elég szelet a tortából". Tony Allennek több ajánlata volt, direkt maradt Memphisben, nyerni akar, nem a pénz motiválta. Paul combhajlítója rendben van, csak kisebb húzódást szenvedett, szombat hajnalban már játszhat. Három éve volt a Heat játékosokat érintő összejövetele - Wade és Bosh nosztalgiáztak az esetről.

Antonio Gil (Hoopshype) Pau Gasollal beszélgetett az esetleges, Los Angeles Lakersszel kötendő hosszabbításról, és a magasember elég egyértelműen fogalmazott: "a tortát szét kell osztani, és elég kevés maradt hátra". Jó eséllyel ez azt jelenti, hogy Gasol utolsó szezonját játssza az aranysárga-liláknál.

A Memphis Grizzlies védekezőspecialista dobóhátvédje, Tony Allen a nyáron már túlesett ezen, 4 évre 20 millió dollárért maradt a Grizzliesnél. Allen azt nyilatkozta a Boston Globe-nak, hogy Memphisben akart maradni, nem akart sehová sem menni. Voltak más ajánlatai is, de ha mindent beleszámított, adókat meg a többit, akkor nagyjából hasonló összegű volt az összes. Nem akarta viszont, hogy a pénz döntsön - oda akart aláírni, ahol a legnagyobb esélye van bajnokságot nyerni, és úgy gondolta, hogy ez a Grizzlies.

A Los Angeles Clippers irányítójának, Chris Paulnak meghúzódott a combhajlítója ma hajnalban, a New York Knicks elleni találkozón. Paul bement az öltözőbe és nem is lépett már újra pályára, de állítólag megmondta Doc Rivers vezetőedzőnek, hogy ha szüksége van rá, akkor be tud állni. A játékos a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy csak kicsit feszül a combja, ennyi, de szombat hajnalban már képes lesz játszani. Úgy gondolja, hogy elég jól ismeri a testét ahhoz, hogy tudja, mikor mekkora a baj.

A Miami Heat az előző három szezonban döntőt játszott, a 2010-11-es idényt azonban csak 9-8-cal kezdték, és pontosan három éve tartották a híres-hírhedt "csak játékosok" meetingjüket. Dwyane Wade azt nyilatkozta, hogy ez így utólag nagyon vicces, emlékszik az esetre, de mintha évtizedek teltek volna el, olyan érzése van, mert nagyon sok mindenen mentek azóta keresztül.

A gárda erőcsatára, Chris Bosh is megosztotta gondolatait. Elmondása szerint akkoriban csak akkor tartottak ilyen csapat összejöveteleket, ha meg kellett beszélniük valamit. Akkor olyan helyzetben voltak, hogy egymás elé kellett állniuk, tisztázniuk a problémáikat, és eldönteni, hogy tudnak-e egy célért küzdeni, és ha igen, akkor hogyan. Muszájból csinálták, ez volt a kötelességük, de néha az ilyen helyzetekből nagyon jó dolgok sülnek ki Bosh szerint. Azt is hozzátette a magasember, hogy az volt a fordulópont, mert más is lehetett volna a csapat összeállásának végeredménye, ha az nem történik akkor meg.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus