Hírmorzsák 2013-11-29 (11:00)

Hálaadásnapi hírszegénység: Kiddet 50.000 dollárra büntették. A Kingsnél Patterson és Fredette lesznek a következők, akik távoznak. A Bucksnál 99 dollárért lehet most "szezonbérletet" venni erre az idényre.

A Brooklyn Nets vezetőedzője, Jason Kidd 50.000 dolláros büntetést kapott a ligától azért az akcióért, amit a Los Angeles Lakers ellen produkált - utasította Tyshawn Taylort, hogy menjen neki, így kiönthette italát a parkettára, ezáltal időkérés nélkül is taktikai tanácsot tudtak tartani.

Az ESPN forrásai szerint a Sacramento Kings nem fejezte be a cserélgetéseket: Patrick Patterson és Jimmer Fredette lesznek a következők, akik távoznak az együttestől. Patterson Derrick Williams érkezésével, a 2015-16-os idényig lekötött Carl Landry, Jason Thompson duó mellett felesleges, Fredette-nek pedig egyszerűen nincs helye a csapatban, mivel tele vannak scorerrel így is a hátvéd posztokon.

Nem tévedés, a Milwaukee Bucks összesen 99 dollárért árul jegyet az összes hátralévő hazai meccsre - ez azt jelenti, hogy egy Milwaukee-ban rendezett találkozót 3.81 dollárért lehet megtekinteni. Az ajánlat "a készlet erejéig tart", de nem meglepő, tekintve hogy a Bucks az utolsó előtti helyen áll az NBA-ben 14.437 nézővel meccsenként:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus