Hírmorzsák 2013-12-13 (11:30)

Jermaine O'Neal jobb csuklóját ma műtik, akár a karrierjének is vége lehet. A Cavs nagyon szeretné megszerezni Asikot, Varejao lehet az ellenérték alapja. A Sixers szívesen cserélné Turnert Waitersre. A Lakers egyelőre nem igazol senkit irányító posztra, Kobe, Meeks és Henry oldják majd meg a feladatot. Arenas visszatérne a ligába, nyáron már be is jelentkezett a Netshez. Vasquez szívesen játszana pályafutása végéig Torontóban.

A Golden State Warriors magasemberének, Jermaine O'Nealnek ma műtik a jobb csuklóját, miután elszakadt benne egy szalag. Hivatalosan határozatlan időre esett ki a játékból, de a hírek szerint nagyon könnyen a szezonjába kerülhet O'Nealnek ez a mostani sérülés, sőt, akár a pályafutását is befejezheti emiatt - pontosabbat a műtét után tudhatunk majd meg.

David Aldridge (nba.com) forrásai szerint a Cleveland Cavaliers is erősen ott van a tűz közelében Ömer Asik esetében. A clevelandiek egy Anderson Varejao köré épített csomaggal szállhatnak harcba a török középjátékosért.

Jared Zwerlingtől (Bleacher Report) származik az információ, hogy a Philadelphia Sixers nagyon szeretné megszerezni Dion Waiterst a Cleveland Cavalierstől. A Sixers vezetősége állítólag aggódik Evan Turner új szerződése miatt, ezért szívesen cserélnék a második évében lévő Waitersre, aki még két évig az újon fizetésére jogosult, míg Turner a nyáron korlátozott szabadügynök lesz, így nagy pénzeket kereshet.

Steve Blake sérülése után nem maradt irányítója a Los Angeles Lakersnek, a GM, Mitch Kupchak pedig elárulta, hogy Leandro Barbosa, Darius Morris vagy Chris Duhon megkeresésén gondolkodnak. Kupchak azt mondta, hogy most megpróbálnak azzal főzni, amijük van, mert így hirtelen biztosan nem tudnak olyan embert szerezni, aki Kobe Bryant, Jodie Meeks vagy Xaviers Henry elé kerülhet a rotációban, még egyes poszton sem. Most van itt az ideje, hogy körbenézzenek, de egyelőre nem hoznak senkit.

A Toronto Raptors új irányítója, Greivis Vasquez a Toronto Sunnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon izgatott, nagyon várja már, hogy pályára léphessen új csapatában, és azt is hozzátette, hogy reméli, Torontóban fejezheti be karrierjét, tehát hosszútávon is maradhat az együttesnél. A Sacramentóban töltött idejéről elmondta, hogy vannak olyan szituációk, amiből nem sikerül kihozni a maximumot, és a Kingsnél ilyen helyzetbe került. Ettől függetlenül senkire nem haragszik az ottani vezetésből vagy csapattársak közül, de továbblépett.

Gilbert Arenas szeretne visszatérni az NBA-be. A korábbi washingtoni sztár a Bleacher Reporttal készült interjújában elárulta, hogy szerinte a Knicksnek, a Bullsnak és a Lakersnek is szüksége lehet rá - utóbbi kettőnek a sérülések miatt, a Knicksnek pedig azért, mert Arenas szerint nem szereznek elég pontot, és kell egy segítő ilyen szempontból Carmelo Anthony mellé. Állítása szerint megkereste a szezon előtt Jason Kiddet is, de a Brooklynnál nem tartottak rá igényt, pedig úgy érzi, a padról nagy segítség lett volna számukra is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus