Hírmorzsák 2013-12-16 (20:45)

Gortat állítólag a palánkhoz közelebb szeretne játszani, de a lengyel twitteren tagad. Granger jövő hét pénteken térhet vissza. Pierce továbbra is a padról fog beszállni. James Johnsont leigazolta a Grizzlies. A Bulls beáldozza a jelent a jövő érdekében, ki is tették keretükből Mike Jamest. Kiment Big Baby bal válla, de állítólag nincs nagy gond. Michael Malone örül Gay-nek, már három játékosára tudja rábízni a játékot. Sessions maradt volna tavaly nyáron a Lakersnél, de a Los Angeles közben megszerezte Nash-t. Kohl növelni akarja a Bucks tulajdonosi körének létszámát, de ha nincs új stadion, a franchise könnyen költözhet. A Hawks visszahívta a D-Ligából Schrödert, leküldték Cunninghamet.

Nem kellett sok Marcin Gortatnak, és már Washingtonban is elkezdett elégedetlenkedni. A Wizards vasárnap hajnali, 113-96-os vereségét követően a Washington Post tudósítása alapján elmondta, szerinte egyre távolabb kerül a gyűrűtől, ez pedig nem az ő játéka, nem ott szeret játszani. Egy-két dolgot meg tud csinálni a festéktől ilyen távolságban is, de sokkal jobban érzi magát a palánk közelében. Gortat twitterén jelezte, hogy ez hülyeség, az emberek feszültséget akarnak kelteni a Wizardson belül - tudja a szerepét és egyáltalán nincs problémája.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) jelentette, hogy a Memphis Grizzlies a kora este folyamán bejelentette, leigazolták a D-Ligából, a Rio Grande Valley Vipers együttesétől James Johnsont. A védekezőspecialista kiscsatár még a 16. helyen kelt el a 2009-es drafton, de idén nyáron már nem kapott QO-t, és eddig egyik csapatnak sem kellett, így került a D-Ligába.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a Chicago Bulls szakvezetése döntött, beáldozzák a jelent a jövő érdekében. A gondolatot tettek követték - szabadlistára rakták Mike Jamest annak érdekében, hogy két fiatal irányítójuk, Marquis Teague és DJ Augustin a lehető legtöbb játéklehetőséget kaphassa.

Megijedhettek az Orlando Magicnél ma hajnalban, ugyanis az Oklahoma City Thunder elleni találkozó végén kiugrott Glen Davis bal válla - ezzel voltak gondjai az erőcsatárnak tavaly is. A kosaras visszatért az utolsó másodpercekre, és elmondása szerint rendben van. A csapat úgy számol, hogy nem kell kihagynia meccset.

Candace D. Buckner (Indianapolis Star) információi szerint az Indiana Pacers kiscsatára, Danny Granger jövő hét pénteken térhet vissza, legalábbis a csapat ezzel a dátummal számol esetében.

A Brooklyn Nets vezetőedzője, Jason Kidd az ESPN-nek megerősítette, hogy a Bostontól nyáron szerzett Paul Pierce egy ideig még biztosan a kispadról kap majd szerepet. Ez a felállás az utóbbi időben beválni látszik, hiszen a Nets elkezdett meccseket nyerni, mióta Pierce a padról érkezik - az sem elhanyagolható tény persze, hogy közben Deron Williams is újra játékra jelentkezett.

A Sacramento Kings vezetőedzője, Michael Malone a Sacramento Bee-nek mesélt az új csapatról. Szerinte Rudy Gay megszerzésével három olyan játékosa is van, akiknek bármikor oda lehet adni a labdát egy mérkőzésen: Gay és Isaiah Thomas a periméteren, illetve DeMarcus Cousins a palánk alatt. A trió egyébként kitűnően mutatkozott be, hiszen Gay 26, Cousins 21, Thomas pedig 19 pontig jutott a ma hajnali, Houston elleni, 106-91-es győzelem alkalmával.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint Herb Kohl, a Milwaukee Bucks tulajdonosa új befektetőket keres, akikkel növelheti a tulajdonosi kör létszámát. A célja mindenképpen az, hogy a csapatot Milwaukee-ban tartsa, ennek viszont alapfeltétele egy új aréna építése. Ha ez nem történik meg, akkor a Bucks franchise lehet Seattle első számú célpontja.

A Charlotte Bobcats irányítója, Ramon Sessions a Los Angeles Timesnak elárulta, sokszor gondolkodik még azon, mi történt, mikor tavaly nyáron kilépett szerződéséből. Állítása szerint nem azért nem hívta le játékosopcióját, hogy távozzon, hanem szeretett volna az aranysárga-liláknál játszani továbbra is. Ezt követően azonban a Lakers megszerezte Steve Nash-t, Sessions saját elmondása szerint pedig tudja, hogy ilyen a liga üzleti része, ott már nem volt neki helye.

Az Atlanta Hawks visszahívta a D-Ligából, a Bakersfield Jamtől Dennis Schrödert, és ezzel egy időben leküldték Jared Cunninghamet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus