Hírmorzsák 2014-01-09 (21:15)

Kijött az újabb állás az All-Star szavazásról, Curry beelőzte Pault. Türkoglunak megbeszélése lesz a Clippersszel, Redick pedig akár már szombat hajnalban is visszatérhet. Love-nak nagyon nem tetszett csapattársai Suns elleni meccsen mutatott viselkedése. Mo Williams nyáron kilép szerződéséből, hosszútávon akar Portlandben maradni, Stotts szerint Mo-Will a liga legjobb cserejátékosa. Lowry lekerült a cserélni kívánt játékosok listájáról Torontóban, nyáron hosszabbítani akarnak vele. LeBron minden este minden meccset megnéz, tudja, hogy jó formában van a Knicks. Stephensont figyelmeztette a liga flop miatt. Lorenzo Brownt leküldte a Sixers a D-Ligába.

Kijöttek az NBA All-Star szavazás utolsó részeredményei - a voksolást 20-án zárják és 23-án lesz hivatalos a keleti és a nyugati kezdő. Egyetlen fontos változás történt: Stephen Curry megelőzte Chris Pault, már ő a második a nyugati hátvédek között. Az állás:

Kelet

Frontcourt: 1. LeBron James (Mia) 1,076,063, 2. Paul George (Ind) 899,671, 3. Carmelo Anthony (NYK) 702,869, 4. Roy Hibbert (Ind) 385,964, 5. Chris Bosh (Mia) 304,986

Hátvédek: 1. Dwyane Wade (Mia) 718,109, 2. Kyrie Irving (Cle) 652,522, 3. Derrick Rose (Chi) 323,099, 4. John Wall (Was) 278,516, 5. Ray Allen (Mia) 190,086

Nyugat

Frontcourt: 1. Kevin Durant (OKC) 1,054,209, 2. Dwight Howard (Hou) 509,116, 3. Blake Griffin (LAC) 500,964, 4. Kevin Love (Min) 483,031, 5. LaMarcus Aldridge (Por) 404,793, 6. Tim Duncan (Sas) 385,342

Hátvédek: 1. Kobe Bryant (LAL) 844,538, 2. Stephen Curry (GS) 677,372, 3. Chris Paul (LAC) 651,073, 4. Jeremy Lin (Hou) 471,980, 5. James Harden (Hou) 338,788

A Minnesota Timberwolves erőcsatárának, Kevin Love-nak nagyon nem tetszett csapattársai viselkedése a ma hajnalban, a Phoenix Suns ellen 104-103-ra elveszített találkozón. Love azt nyilatkozta, hogy két játékos, akik sok percet játszanak, a végjátékban nem ülhetnek a kispad végén egy időkérésnél - ezzel JJ Bareára és Dante Cunninghamre célzott. Együtt kellene küzdeniük, ez a hozzáállás pedig nagyon idegesíti, mert egy csapatban játszanak.

Love idén megpróbál vezető szerepet betölteni, de a szoros meccseken folyamatosan csődöt mond a jelenleg 17-18-cal álló Minnesota. Bareára és Cunninghamre visszatérve annyit mondott a sztár, hogy mindkettejüktől többet várnak, de szerinte a két játékos is többet vár magától. Nem akarja kipécézni őket, vagy felnagyítani a meglévő problémát, de a Sunsot meg kellett volna verniük, és mindenkire szükségük lett volna - azokra is, akik egy percet sem játszottak.

A Portland TrailBlazers cserehátvédje, Mo Williams ki fog lépni szerződésének jövő évi, 2.7 milliós részéből - a játékos nyáron írt alá 1+1 évre a Blazershez. Williams a CSNNW.com-nak elmondta, hogy hosszútávon akar az együttesnél maradni, szeretne új szerződést kötni a Portlanddel a nyáron, és szeretné, ha Oregonban lenne az otthona.

Terry Stotts vezetőedző szerint Williams nagyszerűen játszik, megértette szerepét, és azt tökéletesen teljesíti. Stotts elmondása szerint korábban is hangsúlyozta, hogy szerinte Williams a liga legjobb cserejátékosa, és erre is volt szükségük. Képes Damian Lillardnak a pályán és azon kívül is segíteni, és nélküle nem tartanának ott, ahol most tartanak.

A Miami Heat sztárjának, LeBron Jamesnek semmi sem kerüli el a figyelmét - Frank Isolának (New York Daily News) azt nyilatkozta, hogy minden este minden meccset megnéz, így tudja, hogy a New York Knicks sokkal jobban játszott a texasi túráján, mint tette azt az előtte való hetekben. A két együttes ma találkozik egymással a Madison Square Gardenben.

A Los Angeles Clippers két játékossal is bővülhet hamarosan. Egyrészt Hedo Türkoglu éppen Los Angeles felé tart, a csapattal lesz megbeszélése, utána pedig privát edzésen megnézik, milyen formában van. Másrészt JJ Redick nagyon közel áll a visszatéréshez - Doc Rivers vezetőedző elmondása szerint szombat hajnalban akár vissza is térhet a dobóhátvéd.

Cathal Kelly (Toronto Sun) információi szerint mivel a Toronto Raptors Rudy Gay elcserélése óta kiválóan játszik, így levették a csereblokkból Kyle Lowryt. Amennyiben visszaesne a kanadaiak játéka, természetesen változhat a vezetőség hozzáállása is a kérdésben, de a forrás szerint egyelőre nem úgy néz ki, hogy ez meg fog történni. Elég magabiztosak a Raptorsnál abban is, hogy amennyiben megtartják erre a szezonra az irányítót, a nyáron meg tudnak majd vele állapodni a hosszabbításról.

Az Indiana Pacers dobóhátvédje, Lance Stephenson figyelmeztetést kapott a ligától, miután megsértette a flopokra vonatkozó szabályt a Toronto elleni találkozón.

A Philadelphia Sixers a D-Ligába, a Delaware 87ershöz küldte Lorenzo Brownt. Brown idén öt meccset már játszott lent, azokon 18 pontot, 8 gólpasszt és 5 pattanót átlagolt, a Sixersnél pedig eddig 15 alkalommal kapott lehetőséget.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus