Hírmorzsák 2014-01-13 (11:30)

Aldridge szívesen hosszabbítana a Blazersszel, Olshey szerint ennek még nincs itt az ideje. Parsons térde rendbe jött, elvileg ma már játszik a Boston ellen. Deron el sem utazik Londonba a Hawks elleni meccsre. JR Smith-nek fogalma sincs arról, mit is akar jelenteni, hogy nőjön fel. A liga elismerte, hogy a Mavericks - Pelicans meccs végén elmaradt a fújás Riversen. Wittman nagyon ki van akadva a Wizards játékosainak hozzáállása miatt. A Sixers Dedmont és Varnadót próbálgatja. Drummondot megáldott "Jesus" Datome. D-Liga hírek (De Colo, Franklin, Gobert, Ian Clark, McCallum, Roberson)

A Portland TrailBlazers erőcsatárának, LaMarcus Aldridge-nak kitűnő szezonja van eddig, és elmondása szerint szeretne hosszabbítani a csapattal. Aldridge a Portland Tribune-nak azt nyilatkozta, hogy ha a vezetőség beszélni akar erről, akkor ő nagyon szívesen megteszi ugyanezt, de eddig még nem keresték meg ezzel kapcsolatban. Neil Olshey GM elmondta, hogy amikor a megfelelő idő eljön, és ez nem most van, akkor le fognak ülni ő, Aldridge, a játékos ügynöke (Arn Tellem) és a tulajdonos, Paul Allen, hogy megvitassák a dolgokat. Azt is hozzátette Olshey, ez nem egy olyan beszélgetés, amiről már januárban hallani lehet majd a médiában.

Némi jó hír a Houston Rocketsért szorítóknak: Chandler Parsons három meccset kihagyott térdsérülése miatt, de tegnap már edzett, és Marc J. Spears (Yahoo Sports) forrásai szerint elvileg ma már pályára léphet a Boston Celtics elleni találkozón.

A Brooklyn Nets drukkerei nem örülhetnek ennyire: a csapat hivatalosan is bejelentette, hogy Deron Williams egészen biztosan nem játszik a csapat csütörtök esti, londoni, Atlanta Hawks ellen vívandó összecsapásán. A bokájába dupla injekciót kapó irányítónak kötelező a pihenés a kezelés után - tavaly is volt egy hasonló időszaka, akkor az év második felére teljesen kicserélődött, valószínűleg idén is ugyanebben bíznak.

A másik New York-i együttesnél is zajlik az élet: JR Smith Ian Begleynek (ESPN New York) elmondta, tanult abból, hogy egy meccs erejéig a padra száműzték. Marc Bermannek (New York Post) azonban azt is elmesélte, hogy mióta a Knicksnél van Mike Woodson vezetőedző, azóta mondogatja neki, hogy nőjön fel, neki viszont fogalma nincs arról, hogy ez pontosan mit jelent.

A Washington Wizards vezetőedzője, Randy Wittman nagyon ki volt akadva csapata tegnap hajnali, Houston Rockets ellen mutatott teljesítményén. A tréner szerint természetesen ő is hibás abban, hogy hazai pályán sorozatosan azt gondolják, előre megnyerték a meccset, nem küzdenek eléggé, nem csinálják meg az apró, szükséges dolgokat, de szerinte az öltözőben, a játékosok között is kellene egy kis vezetői szellem, valaki, aki felhívja erre a figyelmet.

Játszogattak, elvoltak a pályán, és 25 pontos hátrányba is kerültek ezáltal. Utána 17 percig olyan keményen és olyan nagy szívvel játszottak, ahogy talán idén még egyetlen egyszer sem, de Wittman szerint 17 percnyi jó játékkal nem lehet nyerni egy jó csapat ellen. Kevin Seraphint is dicsérte Wittman, de még a francia méltatása közben is elmondta, hogy úgy nem játszhatnak, ahogy azt tették, meg kell védeniük a hazai pályájukat, ez pedig olyan hozzáállással nem megy, mint amit eddig mutattak.

Az NBA elismerte, hogy vasárnap hajnalban elmaradt a fújás a Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans mérkőzés végén. A meccs utolsó másodperceiben Austin Riverst faultolta Monta Ellis tripladobás közben, ezért 0.6 másodperccel a rendes játékidő vége előtt három büntetőt kellett volna dobnia Riversnek - áll a liga által kiadott közleményben.

A Philadelphia Sixers privát edzést tartott két magasembernek, Dewayne Dedmonnak és Jarvis Varnadónak - előbbi a Santa Cruz Warriorsnál, utóbbi pedig az Iowa Energynél játszik a D-Ligában.

A Pistonsnál jól elvannak: Andre Drummondot megáldotta "Jesus" Gigi Datome.

D-Liga hírek

A San Antonio Spurs visszahívta az Austin Torostól Nando De Colót. a Memphis Grizzlies a Fort Wayne Mad Antstől Jamaal Franklint, a Sacramento Kings a Reno Bighornstól Ray McCallumot (alig pár órát töltött lent az irányító), a Utah Jazz Rudy Gobert-t és Ian Clarkot, az Oklahoma City Thunder pedig a Tulsa 66erstől Andre Robersont.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus