Hírmorzsák 2014-01-16 (11:15)

Jeff Greent a csere nem érdekli, a sok vereség viszont sokkal inkább, szerinte jobb csapatuk van annál, amit a mérlegük mutat. Chris Johnsonnal próbálkozik a Celtics. Thaddeus Younggal kapcsolatban egyre intenzívebbek a beszélgetések, őt és Turnert is csak első körös draftjogért cseréli a Philly. Brett Brown szerint még mindig elképzelhető, hogy Noel kihagyja a teljes szezont. Jason Richardson valószínűleg még idén visszatér. Lance Stephenson lesz a Bulls nyári B terve. Noah Snellt és Butlert dicsérte a ma hajnali meccs után. A Clippers egy második 10 napost is ad Darius Morrisnak. Oden több mint 4 év után visszatért.

Pár órával a Jordan Crawford-féle csere után a RealGM Jeff Greent kérdezte a történtekről. Green elmondása szerint ilyen történik a ligában, ez van, nem tudnak ezzel mit csinálni, most másoknak kell előlépni és jól játszani. Őt azért fizetik, hogy kosárlabdázzon, a cserék nem az ő asztala, Danny Ainge pedig mindent megtesz szerinte, hogy jobbá tegye az együttest. Sok sikert kíván az elcserélt embereknek, ő pedig továbbra is Bostonban dolgozza ki a belét is, ez a munkája. Egyedül a győzelmekre és a vereségekre van kihatása, emiatt pedig mérges is, mert szerinte jobb csapatuk van annál, amit a mérlegük mutat.

Ugyancsak a Celticshez tartozik, hogy a Rio Grande Valley Vipers csatára, Chris Johnson Bostonba utazott egy privát edzésre, és Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint jó esélye van egy 10 napos szerződésre.

Zach Lowe (Grantland) a ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, hogy a Philadelphia Sixers elkezdett egyre intenzívebb tárgyalásokat folytatni Thaddeus Youngról, és abban is biztos mindenki, hogy Evan Turnert is megpróbálják elcserélni a februári deadline előtt. Tom Moore (Philly Burbs) megerősítette ezt, hozzátéve viszont azt, hogy a Sixers nem akar gyengébb játékost cserébe csak akkor, ha kap legalább egy első körös draftjogot is, lehetőleg az idei drafton.

Szintén a Sixershez kapcsolódik, hogy bár Jeff Goodman (ESPN) szerint 4-6 héten belül bemutatkozhat a Phillynél Nerlens Noel, Brett Brown vezetőedző azt mondta, egyáltalán nincs ilyen ütemterv előttük, és még mindig reális esélye van annak, hogy a center kiüli a teljes szezont.

Még Sixers: Jason Richardson egy Tom Moore-nak (Philly Burbs) adott interjúban elmondta, jó esély van arra, hogy még idén játszani fog. A veterán swingman bal térdében szakadt el a porc februárban, meg is kellett természetesen műteni, és hiába jósoltak neki 6-9 hónapos felépülési időt, a szezon előtt az is felemerült, hogy a teljes idényt ki kell hagynia.

Joe Cowley (Chicago Sun-Times) forrásai szerint Lance Stephenson leigazolása lesz a Chicago Bulls B terve, amennyiben nem sikerül Carmelo Anthonyt vagy LeBron Jamest megszerezniük  nyáron - bár azt a forrás is hozzátette, ez inkább csak akarat, mint tényleges esély az Indiana Pacers dobóhátvédjének elcsábítására.

Szintén a Bullshoz tartozik, hogy Joakim Noah a ma hajnali, három hosszabbításban, Orlandóban megnyert találkozót követően Tony Snellt dicsérte. Elmondása szerint újonc csapattársának jár az elismerés, nagyon fontos tempókat süllyesztett el, és volt egy óriási zsákolása is. Jimmy Butler 60 perc 20 másodpercet játszott, ami franchise-rekord. Noah annyit mondott erre: "Jó neki. Talán sütnünk kellene neki valami tortát vagy valami."

A már említett Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a Los Angeles Clippers egy második 10 napos szerződést is kötni fog Darius Morrisszal, így ő egyelőre marad továbbra is az együttesnél.

A Miami Heat centere, Greg Oden 2009. december 5-e óta először lépett parkettre, tehát több mint négy év kihagyás után tért vissza ma hajnalban az NBA-be. A középjátékos nyolc és fél perc alatt 6 pontot és 2 pattanót jegyzett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus