Hírmorzsák 2014-01-20 (21:15)

George és Durant a hét játékosai. MWP nem tudja, mikor térhet vissza, újabb klasszikus választ adott, és neki tetszettek JR cipőfűzős esetei. A Pelicans magasembert szeretne. A Chicago második 10 napost is kötött Cartier Martinnal, Thibodeau megtartaná a játékost egész évre, ahogy a Suns is Leandro Barbosát. Gooden visszatérne. Mayo szerint az a legnagyobb bajuk, hogy állandóan változnak a játékidők. Neal nem bánta meg, hogy a Bucksot választotta a nyáron. A Bucks első körös draftjogért cserélné Sanderst. D-Liga (Rice Jr, Canaan)

Paul George és Kevin Durant lettek a hét játékosai keleten és nyugaton. Az Indiana Pacers 3-0-s hetet tudhat maga mögött, amiből a kiscsatár 30.7 ponttal vette ki a részét mérkőzésenként - átlagban 20 ponttal nyerte a három találkozót a Pacers. Az Oklahoma City Thunder 3-1-s héten van túl, mialatt Durant űrszámokat hozott: 39.3 pontot, 6.5 gólpasszt és 4.8 pattanót átlagolt, ráadásul a Warriors ellen 54 ponttal karriercsúcsot állított fel. Durant 30.6 ponttal vezeti a pontlistát, és sorozatban 7 olyan meccsnél jár, amin elérte a 30 pontot.

Marc J. Spears (Yahoo Sports) forrásai szerint a New Orleans Pelicans magasembert szeretne szerezni csere útján. A hír nem meglepő, miután Monty Williamsék hónapokra elvesztették Jason Smith-t és Ryan Andersont is, és mindketten kihagyhatják a teljes szezont is akár.

A Chicago Bulls döntött: megegyeztek Cartier Martinnal egy második 10 napos szerződésben is. Martin három mérkőzésen kapott lehetőséget az első 10 napos kontraktusa alatt, és 5 pontot átlagolt ezeken a találkozókon. Tom Thibodeau vezetőedző azt nyilatkozta, hogy remélhetőleg a szezon végéig megtartják a kosarast, mert a dobásai és az edzéseken mutatott munkamorálja nagyon hasznosak lehetnek később is.

Az Arizona Republic forrásai szerint szintén a teljes szezonra marasztalná a Phoenix Suns Leandro Barbosát, megpróbálnak vele megegyezni, amint lejár második 10 napos szerződése.

A Yahoo Sports forrásai szerint a Bucks által nyáron, amnesztia segítségével kivásárolt Drew Gooden Orlandóban edz, és szeretne visszatérni az NBA-be.

A Milwaukee Bucks játékosa, OJ Mayo Charles F. Gardnernek (Journal Sentinel) nyilatkozott, és elmondása szerint az állandóan változó játékidők az egyik oka annak, hogy ilyen gyengén szerepelnek. Mayo szerint nagyon nehéz ritmust találni akkor, ha valakinek fogalma sincs arról, hogy mi lesz a mostani vagy éppen a következő meccsen. Játszhat bárki 30 vagy 6 percet is, semmi állandó nincs jelenleg a rotációjukban és a játékukban.

A gárda másik hátvédje, Gary Neal is megszólalt, ő Jeff McDonaldnek (San Antonio Express-News) mesélt nyári döntéséről, amikor két évre 6.5 millió dollárért otthagyta a Spurst a Bucks kedvéért. Elmondása szerint hiányzik neki a siker, amit San Antonióban érezhetett folyamatosan, de amikor az állások között választ valaki, akkor a pénzügyi szempontok is perdöntőek, és úgy érzi, a legjobb döntést hozta saját maga és családja szempontjából.

Még mindig a Milwaukee: Sam Amico (FOX Sports Ohio) úgy tudja, hogy a csapat nagyon szívesen cserélne tapasztalt, jó játékosokért, akik segítenének kicsit gatyába rázni az együttest. Chad Ford (ESPN) ezzel szemben azt állítja, hogy Herb Kohl tulajdonos feladta az idei évet, nem akar görcsösen a PO-ért menni. Amico szerint Larry Sanderstől is szívesen szabadulnának első körös draftjogért cserébe.

A New York Knicks kiscsatára, Metta World Peace még mindig nem tudja, mikor térhet vissza, de a Knicks - Nets összecsapás előtt a média nyilvánossága elé állt, a kérdésre pedig ezt válaszolta: "Az emberek mindent elsietnek, a szexet is. Élvezzétek ki a szerelmet.". MWP azt is hozzátette, hogy szerinte JR Smith cipőfűző kikötései viccesek voltak, ő egyszer Paul Pierce gatyáját húzta le a pályán, mégsem büntették meg.

Mike Woodson egyébként azt mondta, lehet, hogy még egy injekciót kell adni játékosa térdébe, mielőtt újra bevethető állapotba kerül - eredetileg január harmadik hetében, azaz valamikor mostanában kellett volna visszatérnie.

D-Liga hírek

A Washington Wizards az Iowa Energyhez küldte Glen Rice Jr-t. A fiatal kosaras december közepén törte el csuklóját, előtte 11 mérkőzésen 10 percet átlagolt a fővárosiaknál. Randy Wittman vezetőedző szerint a D-Ligás formábalendülés a rehab része, amin Rice-nak át kell esnie.

A Houston Rockets visszaküldte a Rio Grande Valley Vipershez Isaiah Canaant.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus