Hírmorzsák 2014-01-21 (21:45)

Gallinari újabb térdműtéten esett át, a teljes szezont kihagyja. Anthony a szezon végén elhagyja a Knickset? A Bucks iránt több potenciális vevő is érdeklődik. Végbement a Nets két cseréje a Bullsszal és a Pelicansszel, újabb bosnyák kosaras Brooklynban. A Nets történelmet írt. A Heat csatárt szeretne szerezni. Humphries hosszútávon is maradna Bostonban. Bogut szerint még nem állnak készen a bajnoki címre. Nunally egy második 10 napos szerződést is kapni fog a Hawkstól. Carrick Felixet visszahívta a D-Ligából a Cavs.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint a Denver Nuggets kiscsatára, Danilo Gallinari kihagyja a teljes 2013-14-es szezont, miután újabb térdműtéten esett át ma. Az olasz játékos ACL-jét hozták rendbe - Wojnarowski forrásai szerint ezt tavasszal nem is műtötték meg, akkor csak a meniscusát operálták.

Frank Isola (New York Daily News) információi szerint a játékosok és az edzők liga szerte úgy gondolják, hogy Carmelo Anthony a szezon végén elhagyja a New York Knickset.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) forrásai szerint több potenciális vevő is érdeklődik a Milwaukee Bucks iránt, amennyiben a jelenlegi tulajdonos, Herb Kohl úgy dönt, hogy áruba bocsájtja a franchise-t. Kohl egy hónapja azt mondta, hogy társakat keres, akik beszállnának mellé, de azt is elmondta, hogy nem igazán szeretné még kiszállni teljesen a csapatból.

Hivatalosan is végbement a múlt hét végén kötött két Nets-csere. Mint ismeretes, Tornike Shengeliáért Marquis Teague-t kapták a Chicago Bullstól, a New Orleans Pelicansszel kötött üzlet azonban némileg más lett, mint amiről először lehetett hallani: Tyshawn Taylorral együtt pénzt küldtek Dell Dempsékhez - Taylor idei fizetését időarányosan leosztva -, ezért a csomagért pedig Edin Bavcicot kapták. A bosnyák erőcsatár már 29 esztendős, még 2006-ban az 56. helyen választotta a Toronto Raptors, és valószínűleg soha nem teszi át székhelyét az NBA-be.

Szintén a Netshez tartozik a következő fun fact: ők lettek az NBA történetének első csapata, amely három egymást követő mérkőzését három különböző országban játszotta.

David Aldridge (nba.com) a ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, hogy a Miami Heat még szeretne cserélni - egy hármas-négyes átmenetet szeretnének szerezni, miután Greg Oden egyelőre egészségesnek tűnik.

A Boston Celtics magasembere, Kris Humphries a Boston Globe-nak elmondta, szeretne az együttes kötelékében maradni hosszútávon is. Humphries azt nyilatkozta, hogy szeretne az újjáépítésben részt venni, és bár nem tudja, hogy mi a vezetőség szándéka vele, meg akarják-e tartani vagy sem, ő nagyon szereti Bostont, a csapattársait, ráadásul még épphogy csak lehetősége volt együtt játszani Rajon Rondóval.

A Golden State Warriors továbbra is nehézségekkel küzd a nagy csapatok ellen - ma hajnalban 102-94-re kaptak ki az Indiana Pacerstől, és eddigi idei hat hazai vereségükből ötöt a liga elitcsapatai ellen szedtek össze. Andrew Bogut a találkozót követően a San Jose Mercury Newsnak azt nyilatkozta, hogy a Pacers láthatólag a bajnoki címre van építve. Ők is közel állnak ehhez, de szerinte még nem állnak készen arra, hogy a bajnoki gyűrűért eséllyel szálljanak ringbe. Bogut azt mondta, hogy az első negyedben gyengén kezdtek, és utána hiába játszották saját játékukat, az összecsapás elején mutatott teljesítményük megbosszulta magát.

A RealGM információi alapján az Atlanta Hawks egy második 10 napos szerződést is köt James Nunallyvel a holnapi nap folyamán. A kosaras első 10 naposa hétfőn járt le, és mindössze egyetlen meccsen kapott lehetőséget a Hawkstól, akkor 5 pontot szerzett.

A Cleveland Cavaliers visszahívta a D-Ligából Carrick Felixet. A swingman 6 meccset játszott lent idén, eddig 10.3 pont, 6.0 pattanó és 1.5 labdaszerzés voltak az átlagai.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus