Hírmorzsák 2014-01-27 (11:45)

Kobe szerint mindenki Los Angelesben akar játszani, ha Carmelo kikéri a véleményét nyáron, szívesen segít neki. Pau Gasol dührohamot kapott a Magic elleni vereséget követően. Andre Miller a Minnesota vagy a Sacramento játékosa lesz. Varejaónak a bal térdével vannak gondok. Pierce és Garnett visszatért, mindketten nagyon meghatódtak a fogadtatástól, Pierce Rondót dicsérte. Napi stat: Garnett és Pierce. A Cavs visszahívta a D-Ligából Felixet és Karaszevet is.

A Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy gratulált Carmelo Anthonynak a 62 pontos estéjéhez. Szerinte nem ment rá direkt a rekordra Melo, egyszerűen ezért fizetik, hogy minél több pontot dobjon, mindent beszórt aznap este, és nem tudott hibázni egész meccsen. Azzal is viccelődött Bryant, hogy ha versenyző típus lenne, akkor azt mondaná, hogy Anthonynak több lehetősége volt felállítani az MSG-s rekordot, de mivel nem versenyző típus, ezért nem mondja.

Kobe szerint nem meglepőek a pletykák, miszerint van rá esély, hogy Melo a nyáron a Lakershez igazoljon, úgy gondolja, mindenki Los Angelesben akar játszani. Szerinte New York egy nagyszerű hely, de nagyon hideg van a városban most is, és ennél a pálmafák és a tengerpart sokkal vonzóbbak. Azt is elmondta, hogy viccet félretéve ez Carmelo döntése lesz, úgy fog választani, hogy az neki és a családjának a legjobb legyen. Ha a későbbiekben barátként tanácsot kér tőle a kiscsatár, akkor nagyon szívesen segít neki.

Bryant elárulta, hogy Pau Gasol az Orlando Magic elleni vereséget követően dührohamot kapott az öltözőben. Kobe szerint régóta ez volt a legidegesebb Gasol, akit látott, és szerinte nincs is ezzel gond, nem arról szól ez a játék, hogy jól küzdjenek, hanem hogy meccseket, bajnokságot nyerjenek.

A Cleveland Cavaliers 18 pontos félidei előnyből bukott ma hajnalban a Phoenix Suns ellen, ráadásul Anderson Varejao bal térde megcsavarodott meccs közben. Mike Brown vezetőedző azt nyilatkozta, hogy aggódik a brazil magasember állapota miatt, mert egyébként is zavarta már a térde az utóbbi időben, és ma derül ki, hogy mekkora is a tényleges probléma. Varejao azt mondta a mérkőzést követően, hogy rendben lesz, próbál pozitívan gondolkodni.

Szintén a Cavshez tartozik, hogy viszahívták a D-Ligából, a Canton Charge-tól Szergej Karaszevet és Carrick Felixet is.

Ma hajnalban Paul Pierce visszatért Bostonba - először játszott ellenfélként a Celtics ellen -, és az ESPN-nek bevallotta, sokkal nehezebb volt ez érzelmileg számára, mint azt a teljesítménye mutatja - 2/10-es mezőnymutató mellett 6 pont. Pierce szerint ez volt pályafutása legnehezebb mérkőzése, sokkal nehezebb, mint akármelyik döntőbeli összecsapás vagy hetedik meccs, mert annyi szeretetet kapott meccs közben, hogy nagyon nehezen tudott koncentrálni a játékra. Elmondása szerint nagyon szeretett Bostonban játszani, és soha nem akarta elhagyni a csapatot.

Kevin Garnett azt mondta, hogy a fogadtatás mindent felülmúlt. Két napja találkoztak Doc Riversszel is, de hihetetlen volt, amit a Gardenben kaptak, nem számított arra, hogy ő is ilyen meleg fogadtatásban részesül. Még azt is felülmúlta a ma hajnali, ahogy Minnesotában fogadták anno, amikor először játszott ott vendégként. Szerinte mindig zöld lesz a vére, ameddig kosárlabdázik és ameddig meg nem hal.

Pierce azt is elárulta, hogy a mérkőzés előtti este Rajon Rondóval vacsoráztak. A kiscsatár szerint volt csapattársa készen áll már arra, hogy elvezessen egy csapatot, sokkal érettebb, mint volt. Korábban ott voltak neki ő és Kevin Garnett, rájuk tudott támaszkodni, most azonban ő a vezér.

A két nagy visszatérőhöz tartozik a napi stat is: Kevin Garnett kevesebb mint 1500 percre van attól, hogy ő legyen Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone, Jason Kidd és Elvin Hayes után az ötödik játékos az NBA történetében, aki 50.000 játszott perc fölé kerül csak az alapszakaszt számítva - ehhez valószínűleg jövőre is játszania kell még. Paul Pierce Robert Parish és Jo Jo White után a harmadik kosaras a Celtics történetében, aki több mint 10 szezont töltött a franchise-nál, és utána máshol is játszott.

Darren Wolfson (1500 ESPN Twin Cities) forrásai szerint Andre Miller még a deadline előtt csapatot vált, és vagy a Minnesota Timberwolveshoz, vagy a Sacramento Kingshez cserélik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus