Hírmorzsák 2014-01-27 (21:15)

Durant és Millsap lettek a hét játékosai. Magic azt üzente Carmelónak, hogy inkább maradjon New Yorkban, és ott próbáljon bajnokcsapatot építeni. Wade nem foglalkozik azzal, ki mit szólt ahhoz, hogy csereként lépett csak pályára, csak a bajnoki cím érdekli. Duncan Iversont és Shaqet is megelőzte egy-egy örökranglistán. A Raptors még mindig cserélné Lowryt. Ross az anyukájának adta azt a labdát, amivel 51 pontot szerzett. Mike Brown szerint a Cavs-játékosoknak szégyellniük kellene magukat. Ivey Kínában folytatja, Chris Johnson azonban újabb 10 napost kaphat a Celticstől. D-Liga hírek (Roberson, Lorenzo Brown)

Kevin Durant és Paul Millsap lettek a hét játékosai nyugaton és keleten. Durant idén negyedjére nyerte már el a díjat, vezetésével az Oklahoma City Thunder 4-0-s hetet futott, miközben ő 38.0 pontot és 8.7 pattanót átlagolt. Millsap Atlantája 3-1-s héten van túl, eközben az erőcsatár 21.3 pontot és 7.3 pattanót tett a közösbe mérkőzésenként.

A Miami Heat dobóhávédje, Dwyane Wade 483 mérkőzés után először csereként lépett pályára a San Antonio Spurs elleni mérkőzésen ma hajnalban. Wade azt nyilatkozta, hogy nem foglalkozik azzal, ki mit lát ebbe, ő csak arra koncentrál, hogy minél egészségesebb legyen akkor, amikor majd igazán kell. Erik Spoelstra vezetőedző is azt mondta, hogy tudja, hogy most 3 napig ez lesz a téma mindenhol, de semmi nincs kőbe vésve, az sem, hogy Wade ezentúl fixen csere lesz, hogy kíméljék. Napról napra vizsgálják állapotát, az alapján döntenek, hogy mi lesz vele.

Wade azt is hozzátette még, hogy a Heatnek van egy ritmusa, amit ő nem akar megtörni. Úgy érzi, semmit nem kell siettetnie, a saját ritmusa szerint él, és nem akar semmit erőltetni most. Sokkal inkább hosszabb távon, a bajnoki címben gondolkodik, és csak erre figyel, hogy minél jobb állapotban legyen a rájátszásra.

Ma hajnalban Tim Duncan Allen Iversont és Shaquille O'Nealt is megelőzte az örökranglistákon. A Spurs történetének legjobb játékosa 23 pontot dobott, amellyel most már a Philadelphia Sixers ikonját megelőzve 20. a pontlistán. Egy prakkert is jegyzett a bajnok elleni találkozón, ezzel pedig már Shaqet megelőzve egyedül áll a blokklista 7. pozíciójában.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a Toronto Raptors továbbra is szeretné elcserélni Kyle Lowryt, annak ellenére is, hogy Rudy Gay elküldése óta kifejezetten jól teljesít a kanadai együttes. Mint ismeretes, az irányító idén nyáron szabadügynök lesz, és szeretnének érte valamit kapni, mielőtt ingyen lelépne. Bár az utóbbi hetekben, hónapokban mutatott játéka alapján Lowry esélyes lehet az All-Star tagságra is, a Raptors egyelőre nem talált olyan csapatot, amely megadna annyit érte, amennyit kérnek.

Terrence Ross az édesanyjának adta azt a labdát, amelyet azon a meccsen használtak, mikor 51 pontot szórt a Raptors egyik üdvöskéje.

Délelőtt már beszámoltunk róla, hogy Kobe Bryant szívesen segít Carmelo Anthonynak a nyáron, ha a New York Knicks sztárja kikéri a véleményét, hogy mit is csináljon szabadügynökként. Magic Johnson nem várta meg a nyarat, twitteren azt írta: "azt javaslom Carmelónak, hogy maradjon New Yorkban, és építsen bajnokcsapatot otthon".

A Cleveland Cavaliers vezetőedzője, Mike Brown viszonylag egyszerűen fogalmazott a ma hajnali, Phoenix Suns elleni vereséget követően. A tréner a Cleveland Plain Dealernek azt nyilatkozta, hogy nagyon nehéz volt látni a második félidőt, a játékosainak szégyellniük kellene magukat azért, ahogy a harmadik és a negyedik negyedben kosaraztak, és nagyon csalódott.

Royal Ivey nem tér vissza az Oklahoma City Thunderhez, ugyanis az első 10 napos szerződése alatt - amely vasárnap lejárt - ajánlatot kapott Kínából, amelyet el is fogadott, úgyhogy ott folytatja pályafutását.

Úgy tűnik, hogy Chris Johnson azonban meggyőzte a Boston Celticst, hogy legalább még egy 10 napos szerződéssel kínálják meg. Brad Stevens vezetőedző azt nyilatkozta, hogy nagyszerű volt a játékos, és szerinte adnak még neki lehetőséget.

D-Liga hírek

A Philadelphia Sixers a Delaware 87ershöz küldte Lorenzo Brownt. Ez a negyedik alkalom, hogy a kosarast az 87ershöz irányították idén - eddig 9 meccsen 19 pontot, 7 gólpasszt és 5 pattanót átlagolt.

Az Oklahoma City Thunder a Tulsa 66ershez küldte Andre Robersont - a D-Ligában idén eddig 16.1 pontot, 9.7 pattanót, 2.0 gólpasszt, 2.89 labdaszerzést és 1.29 blokkot átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus