Hírmorzsák 2014-02-07 (21:00)

Anthony Davis lesz Kobe helyettese az All-Star gála nyugati kezdőjében. A Bucks nem akarja eladni Sanderst, legalábbis nem most. Gibson bónusza miatt újra luxusadó fölé kerülhet a Bulls. Ellentmondó információk Woodsonról - akár már az AS hétvége előtt is meneszthetik. Bynum a clevelandi időkről beszélt. Kemba Walker PO-ba akar jutni tankolás helyett. Turnerért és Hawesért még mindig első körös picket akar a Sixers. Jelenleg úgy áll, hogy Ray Allen nem akar visszavonulni év végén. Ma este nem játszik Granger, Stephenson és Mo Williams sem a Blazers-Pacersen.

A USA Today ligaközeli forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a New Orleans Pelicans magasembere, Anthony Davis lesz Kobe Bryant helyettesítője az All-Star gála nyugati kezdőötösében.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint a Milwaukee Bucks továbbra is elutasítja a Larry Sanders iránt érdeklődő együttesek közeledését. A hírek szerint a Bucks úgy gondolja, jelenleg nem tudnák úgy elcserélni Sanderst, hogy megfelelő ellenértéket kapjanak érte, így később megbánnák, ha most válnának el útjaik - valószínűleg megpróbálják minél többet játszatni, az értékét a tavaly év végi szintre tornázni, és utána áruba bocsájtani a centert, aki a nyáron írt alá egy négy éves, 44 millió dolláros hosszabbítást, majd azonnal széttörte a kezét egy kocsmai verekedésben.

A Chicago Bullsnál is aggódnak. Az együttes jelenleg 12 játékossal rendelkezik, úgyhogy február 14-ig kötelező igazolniuk még egy játékost. A gond az, hogy Taj Gibson bekerülhet az év második védekezőötösébe, ami a szerződése szerint 250.000-s bónusszal járna együtt, ezzel pedig újra luxusadó fölé kerülhet a Bulls.

Az Indiana Pacers nemrég igazolt centere, Andrew Bynum az Indianapolis Starnak nyilatkozott a clevelandi időkről. Bynum szerint nem arról volt szó, hogy eleve rossz ötlet volt oda szerződnie, jól is bántak vele, és formába is lendült. Egyszerűen a légkör nem volt túl pozitív a Cavsnél, nehéz időszakot élt meg ebből a szempontból Clevelandben.

A Charlotte Bobcats irányítója, Kemba Walker Rick Bonnell-lel (Charlotte Observer) beszélgetett a tankolásról. A játékos szerint bolondság erről beszélni esetükben, mert nem nagyon érti, miért ne juthatnának be idén a rájátszásba. Szerinte nagyszerű csapatuk van és jól is játszanak. Amíg tartani tudják a formájukat, szerinte van esélyük PO-ba kerülni.

A New York Knicks vezetőedzőjéről, Mike Woodsonról ellentmondó információk láttak napvilágot ma. Michael Scotto (SheridanHoops) szerint még az All-Star hétvége előtt menesztik a trénert és szakmai stábját is, Howard Beck (Bleacher Report) viszont azt hallotta, hogy Woodsont hagyják az év végéig a posztján.

A korábban említett Stein hozta le, hogy Evan Turnerért és Spencew Hawesért továbbra is első körös draftjogot akar a Philadelphia Sixers, nem véletlenül nem cserélték még el egyik kosarast sem - ennyit nem ad értük jelenleg senki. Jared Zwerling (Bleacher Report) úgy tudja, hogy a két játékos nem is távozik a deadline előtt a Sixerstől - Hawes UFA, míg Turner RFA lesz, úgyhogy ez azt jelentené, hogy nagy valószínűséggel mindkettejüktől ingyen kell megválnia a Phillynek.

Foghíjas lesz a Portland TrailBlazers és az Indiana Pacers is a két együttes ma esti, egymás elleni találkozóján. Lance Stephenson a háta miatt kénytelen kihagyni az összecsapást, és Danny Granger sem fog pályára lépni. A túloldalon Mo Williams nem lesz, ő személyes infokok miatt jelenleg nincs a Blazersszel.

A Miami Heat dobóhátvédje, Ray Allen a Racine Journal Timesnak azt nyilatkozta, hogy az előző szezon végén komolyan gondolkodott a visszavonuláson, de jelenleg nagyon jól érzi magát, nagyon jó fizikai állapotban van, ezért jelenleg esze ágában sincs abbahagyni az idény végén a játékot. Azt is hozzátette, hogy semmit nem akar kizárni, bármi előfordulhat, de a jelent akarja megélni, nem foglalkozik azzal, mi lesz pár hónap múlva.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus