Hírmorzsák 2014-02-09 (21:45)

Cheeks kirúgta a Pistons, segédedzője, John Loyer lesz helyettese a szezon végéig. Dumars már elcserélné Josh Smith-t? Kevin Martinnak eltört a bal hüvelykujja, határozatlan ideig nem játszik. A Warriors keresi a cserelehetőségeket, Curryn és Boguton kívül senki nincs biztonságban. A Grizzlies NBA-rekordot állított fel, kiscsatárt keresnek. A Pelicans el akarja cserélni Eric Gordont. A Spurs és a Bobcats érdeklődik Turner iránt. MWP nem kért cserét a Knickstől. Robersont visszahívta a D-Ligából a Thunder. Marcus Smart meglegyintett egy szurkolót.

A Detroit Pistons lépésre szánta el magát: hiába nyerték meg előző két meccsüket, ma reggel menesztették Maurice Cheeks vezetőedzőt. A hírek szerint Tom Gores tulajdonosnak fogyott el a türelme, mindenképpen cserélni akart. Az első információk alapján Lionel Hollinsra mozdult rá a Pistons, viszont Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) úgy tudja, hogy Cheeks egyik segédedzője, John Loyer lesz a vezetőedző a szezon végéig, csak nyáron akarnak új trénert.

A Pistonshoz tartozik az is, hogy a USA Today forrásai szerint Joe Dumars nagyon szívesen elcserélné egyik nyári igazolását, Josh Smith-t. Az érdekesség az, hogy Smith szerződése 4 éves, 54 millió dolláros, így komoly esély van rá, hogy nem tudják sehova elboltolni, ekkor kerülhet a képbe Greg Monroe, és az ő esetleges cseréje.

A Minnesota Timberwolves dobóhátvédje, Kevin Martin szombat hajnalban megsérült a New York Knicks elleni vesztes mérkőzésen. Martin bal hüvelykujja tört el, úgyhogy határozatlan időre kiesett a játékból. A Timberwolvesnak hatalmas veszteség ez, tekintve hogy így is csak küszködtek, hogy bejussanak a nyugati 8 közé.

Sam Amick (USA Today) úgy tudja, hogy a Golden State Warriors hiába akar bajnoki címet nyerni, ők is tudják, hogy jelenleg elmaradnak a bajnokesélyesek szintjétől, ezért továbbra is keresik a cserelehetőségeket, amivel javítani tudnak állományukon. A hírek szerint mindenki mozdítható a jelenlegi keretből Stephen Curryt és Andrew Bogutot leszámítva.

Szintén Amicktől származó infók, hogy egyrészt a Memphis Grizzlies mindent megtesz annak érdekében, hogy kiscsatár poszton javítani tudjanak Tayshaun Prince idei gyenge teljesítménye miatt, másrészt a New Orleans Pelicans a legaktívabb a cserepiacon, ők mindenképpen szeretnének megszabadulni Eric Gordontól.

A Memphis egyébként új NBA-rekordot állított fel azzal, hogy ma hajnalban, az Atlanta Hawks ellen mindössze egyetlen büntetőt dobhattak.

Még mindig Amick: egy ligában dolgozó vezető úgy gondolja, hogy a San Antonio Spurs és a Charlotte Bobcats lesznek Evan Turner kérői - az azonban közel sem biztos, hogy a deadline előtt, lehet, hogy mindkét együttes kivár a nyárig, amikor Turner korlátozott szabadügynök lesz, így "csak" egy olyan ajánlatot kell neki tenni, amit a Philadelphia Sixers nem meccsel.

A New York Knicks kiscsatára, Metta World Peace cáfolta, hogy cserét kért volna csapatától. Twitterfiókján azt írta MWP, hogy ez soha nem hagyta el a száját, ne hallgassanak a szurkolók az ilyen kitalációkra. Azt is hozzátette, hogy minden percért boldog, amit a pályán tölthet.

Az Oklahoma City Thunder visszahívta a D-Ligából, a Tulsa 66erstől Andre Robersont.

Az idei draft egyik legjobban várt irányítója, Marcus Smart nem kis gondba kerülhet, mivel meglökött egy szurkolót a Texas Tech ellen 65-61-re elveszített mérkőzés végén. Smart azt mondta, hogy az egyébként eléggé hirhedt szurkoló rasszista kijelentéseket tett rá, ezért ment neki.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus