Hírmorzsák 2014-02-10 (12:00)

Az Atlanta Jeff Green iránt érdeklődik, Ainge cserélné is. Rondo a 6. Celtic, aki elérte a 4000 gólpasszt. Nash lábába ugyanott térdeltek bele, ahol el volt törve. Nowitzki két évre ír alá a nyáron, de utána sem biztos, hogy visszavonul. Pornósztár motiválja a Cavaliers játékosait, hogy jussanak PO-ba. Jeff Van Gundy tanácsai Woodsonnak. Smart három meccses eltiltást kap. Moultrie-t visszahívta a D-Ligából a Sixers.

Mitch Lawrence (New York Daily News) forrásai szerint az Atlanta Hawks nagyon szeretné megszerezni Jeff Greent, akit a Boston Celtics GM-je, Danny Ainge nagyon szeretne elcserélni - természetesen a megfelelő ellenértékért. Egyelőre arról nincs információ, mit adhat a Hawks, mindenestre Ainge célja egyértelmű: amennyire lehet, ki akarja takarítani a sapka alatti területet, és nulláról akarja felhúzni az új Celticst.

Szintén a Bostonhoz tartozik a napi stat: Rajon Rondo a Celtics történetének 6. játékosa lett ma hajnalban, aki elérte a 4000 gólpasszt.

A Los Angeles Lakers irányítója, Steve Nash megint megsérült - ugyanott ütötte meg az ideget Kirk Hinrich ma hajnalban, ahol egyébként is volt egy becsípődése, nagyrészt emiatt hagyta ki az idei szezon nagy részét. Nash azt nyilatkozta, hogy ugyanott kapott egy térdest, ahol eltört a lába, de szerinte most nem lesz belőle hosszútávú problémája. A játékmestert ma vizsgálják meg, akkor lehet pontosabbat tudni állapotáról.

A Dallas Mavericks ikonja, Dirk Nowitzki a Boston Globe-nak azt nyilatkozta, hogy valószínűleg két évet hosszabbít jelenlegi csapatával a nyáron. Ez egybevág azzal, amit a német csillagról az év eleje óta lehet hallani. Nowitzki azt is hozzátette, hogy nem feltétlenül vonul vissza utána, de onnantól kezdve csak egy éves szerződéseket fog aláírni, és évente dönti el, akar-e még játszani vagy sem.

A New York Knicks volt vezetőedzője, Jeff Van Gundy az ESPN Radio adásában adott tanácsot a jelenlegi trénernek, Mike Woodsonnak. JVG azt mondta, hogy Woodsonnak csak a munkáját kell végezni, és nem kell mindenről beszámolnia a médiának. "Tudod, hogy kell edzősködni, és elég jól végezted eddig a munkádat. Ha a helyében lennék, nem kérnék bocsánatot senkitől semmiért, mert szerintem nagyon jól kezel egy nehéz helyzetet."

Jeff Goodman (ESPN) forrásai szerint Marcus Smartot három meccsre tiltja el az NCAA. Mint arról tegnap már beszámoltunk, az idei drafton top7-be várt irányító meglökött egy szurkolót, miután az valamit mondott neki - Smart szerint rassista kijelentést tett az "áldozat", de a felvételek tanúsága szerint csak annyit mondott neki az idős férfi, hogy "te szarkupac".

A Philadelphia Sixers három meccs után visszahívta a D-Ligából, a Delaware 87erstől Arnett Moultrie-t. Szintén a Sixershez és a D-Ligához tartozik, hogy a RealGM forrásai szerint a 23 éves Tiny Gallon többek között azért mondott le egy kínai ajánlatot, mert a Philly élénk érdeklődést mutatott iránta, és bízik abban, hogy bekerülhet az NBA-be.

A végére egy kis plusz motiváció a Cleveland Cavaliersnek. Ava Devine pornószínésznő a csapat nagy szurkolója, és azt ígérte, hogy ha az együttes idén rájátszásba kerül, akkor az egész csapat átmehet rajta, sőt, még egy barátnőjét is elviszi a bulira.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus