Hírmorzsák 2014-02-25 (11:00)

Nene 4-6 hetes kihagyásra kényszerül, a Wizards Goodennel pótolhatja ideiglenesen. MWP-t és Udrihot elküldte a Knicks, előbbi bajnokesélyeshez menne csak. A New Yorknak nem kellett a Thunder első köröse Shumpertért, a Clippersnél Doc Rivers már igent mondott volna a Knicks-üzletre. Felton bajban, állítólag fegyvert fogott a barátnőjére. Grangert kivásárolja a Sixers. A Pistons nagyon szerette volna elcserélni Josh Smith-t. LeBron szívesen lenne a Space Jam 2 főszereplője.

Megvolt Nene MRI-je tegnap, és nem néznek könnyű hetek elé a fővárosban, ugyanis a Washington Wizards erőcsatára Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi alapján 4-6 hetes kihagyásra kényszerül MCL-húzódása miatt. Öröm az ürömben, hogy ahhoz képest, hogy a szezonját is veszélyeztető sérülésnek gondolták, "viszonylag" olcsón megúszta a brazil, elvileg a rájátszás kezdetére felépül a jelenlegi ütemterv alapján - már amennyiben bejut oda nélküle a Wizards.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint már döntöttek is a Washingtonnál, és Drew Goodennel kötnek egy 10 napos szerződést, hogy megnézzék, mennyire lehet segítsükre az erőcsatár, amíg Nene sérült. Goodennek egyébként július óta nincs csapata, akkor vásárolta ki amnesztiával a Milwaukee Bucks.

A New York Knicks hivatalosan is bejelentette tegnap, hogy szabadlistára tették Metta World Peace-t és Beno Udrihot is. A két napnyi waiver után mindketten szabadon igazolhatnak majd bárhova, és Chris Broussard (ESPN) úgy tudja, hogy MWP a Miami Heathez, a San Antonio Spurshöz vagy az Oklahoma City Thunderhez akar menni. Sam Amick (USA Today) forrásai szerint a Los Angeles Clippers is szeretné megszerezni a veterán kiscsatárt.

Szintén Broussard jelentette, hogy a Knicks utasította vissza az Oklahoma City Thunder ajánlatát Iman Shumpertért a deadline előtt - első körös draftjogot adtak volna a dobóhátvédért. A forrás szerint jelenleg is bevethető játékost (is) akart a New York Shumpertért, és többre taksálták, mint egy késői első körös pick. A hírek szerint Doc Rivers hajlandó lett volna Darren Collisont, Byron Mullenst, Matt Barnest és két második köröst adni Raymond Feltonért, Shumpertért és Udrihért, de Donald Sterling és mások a Clippers vezetőségén belül nagyon hezitáltak ezzel kapcsolatban.

Raymond Feltonnak egyébként nincsenek könnyű napjai. Az egész szezon folyamán pocsékul játszik, felesége nemrég adta be a válókeresetet, ma hajnalban, a Dallas Mavericks elleni vereséget követően pedig a rendőrség letartóztatta, kihallgatta, miután állítólag fegyvert fogott egy nőre, aki ráadásul a barátnője volt.

A Liberty Ballers forrásai szerint a Philadelphia 76ers a közeljövőben megegyezik Danny Grangerrel a kivásárlásról, így a kiscsatár nyugodtan mehet bajnokesélyeshez játszani - kivéve az Indiana Pacerst.

Chad Ford (ESPN) információi alapján a Detroit Pistons mindent megpróbált a cserehatáridő lejárta előtt, hogy elcseréljék nyáron igazolt erőcsatárukat, Josh Smith-t, de mint az a jelenlegi felállásból látszik, ez sikertelen volt. Smith Joe Dumars újabb bukott igazolása, hiszen 4 évre 54 millió dollárért szerződtette júliusban, és nem csak nagyon sok pénzbe kerül, de szerkezetileg sem illik a Pistonsba.

A Miami Heat sztárja, LeBron James a The Palm Beach Posttal készített interjújában elmondta, hogy az egész Space Jam 2 körüli herce-hurca új neki, nem hallott arról, hogy felkérték volna, legyen a folytatás szereplője, de az első részt imádta, gyerekkora egyik kedvenc filmje volt, és ha lehetősége lenne rá, nagyon szívesen szerepelne a 2-ben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus