Hírmorzsák 2014-03-02 (22:00)

Gordont kitette a Charlotte, de idén más csapat színeiben nem léphet pályára a PO-ban. A Bobcats Justin Hamilton leigazolását tervezi. Bledsoe már 5-5 elleni edzéseken is részt vesz. Bynum még hetekre a visszatéréstől, de Vogel szerint minden tekintetben jobb a padjuk a tavalyinál, nélküle is. A Knicks megpróbálja beváltani Amare lejáróját egy hosszabb kontraktusra?

A Charlotte Bobcats érdekeset húzott: kitette ugyan Ben Gordont a keretéből, de mivel ezt nem március 1. előtt csinálta, így a dobóhátvéd már nem játszhat egyetlen másik csapatban sem a PO-ban. Rod Higgins azt nyilatkozta, hogy mivel a deadline előtt pont Gordon posztjára erősítettek Gary Neallel, így szerintük ez a legjobb megoldás mindkét fél számára. Megköszönte Gordonnak a két éves munkáját és sok sikert kívánt neki a továbbiakban - arra nem tért ki, miért nem lehetett ezt két nappal ezelőtt megtenni.

Ezzel a Charlotte kerete 14 főn áll, de nem sokáig lesz ez már így, ugyanis Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi szerint kedden le fogják igazolni Justin Hamiltont egy 10 napos kontraktussal.

A Phoenix Suns hátvédjének, Eric Bledsoe-nak jól halad a rehabja, már limitált ideig 5-az-5 elleni játékban is próbálgatták edzésen. Ryan McDonough szerint most is látszik az a robbanékonyság, ami az egész csapat segítségére lesz majd Bledsoe visszatérésekor. A játékos rehabja tovább folytatódik, fokozatosan növelik majd az edzésintenzitását, amennyiben nem jön közbe valami sérülés.

Az Indiana Pacers vezetőedzője, Frank Vogel azt nyilatkozta, hogy Andrew Bynum hetekre van még a pályáralépéstől. A tréner szerint zökkenőmentes lesz majd a center beilleszkedése, mivel elöl és hátul is tudja ugyanazt, amit Roy Hibbert - ugyanazt a szerepet szánják neki is majd, egymást fogják váltani, és egymás ellen is edzenek. Az utóbbi hetekben a fájdalma minimális lett, úgyhogy reménykednek a minél előbbi pályáralépésében. Vogel szerint idén Bynumot leszámítva is sokkal jobb a padjuk, az új emberek magasabb szintet képviselnek, a tavaly is Indianában játszó kosarasok pedig jobban játszanak idén, plusz mélyebbnek is érzi a cseresort.

Gary Washburn (Boston Globe) forrásai szerint a New York Knicks a nyáron megpróbálja beváltani Amare Stoudemire lejáróját egy jobb játékos hosszabb szerződésére, mint például Eric Gordon. A pletyka erejét erősen csökkenti, hogy a lejáró szerződések az új kollektív szerződés érvénybe lépése óta közel sem érnek olyan sokat, mint korábban, ráadásul egy hosszabb kontraktus agyonvágná a Knicks 2015-ös nyári terveit is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus