Hírmorzsák 2014-03-07 (09:45)

Paul George LeBron Jamestől és Kobe Bryanttől is szeretne tanulni - LeBron nyitott is erre az off-szezonban. Woodsonnak nem tetszett, hogy Noah megpróbálta rábeszélni Anthonyt, hogy nyáron menjen a Bullshoz. Dolan kivizsgáltathatja az ügyet a ligával, de valószínűleg hiába. Augustint figyelmeztette a liga flop miatt. Billupst azt utálja a legjobban, hogy sok csapattársát nem is érdeklik a vereségek. Garnett háta továbbra is fáj, ma este sem játszik. A Wizards még 10 napra leköti Goodent.

Az Indiana Pacers sztárja, Paul George a Basketball Insidersnek elárulta, szeretné, ha LeBron Jamestől tanulhatna és mentorának nevezhetné. George elmondása szerint szeretne beszélgetni Jamesszel, mert olyan játékos, aki segíthetne neki a következő szintre lépni. Reméli, hogy egyszer lehetnek olyan kapcsolatban, hogy ha nem is szezon közben - mert akkor túlságosan el van foglalva a szezonnal, és azzal, hogy mindenkit legyőzzenek -, de nyáron beszélhetnek majd egymással, és tanácsokat kaphat LeBrontól.

George elmondta, hogy James olyas valaki, aki motiválja őt. Nem akarja, hogy valaki félreértse őt: minden egyes alkalommal, ha egymás ellen játszanak, a lehető legjobbat próbálja meg kihozni ellenfeléből, és megpróbál ő a meccs legjobb játékosa lenni, de emellett LeBron olyan kosaras, akire felnéz. Így fog tenni a jövőben is, mert végeredményben abba a pozícióba akar kerülni George, ahol jelenleg a Miami Heat sztárja van.

A Pacers kiscsatára azt is elmondta, hogy Kobe Bryant is olyas valaki, akire mentorként tud tekinteni. George azt mondta, hogy az All-Star hétvégén is volt hozzá 1-2 jó szava Bryantnek, és amikor összefutnak, akkor mindig így van ez - rá is felnéz, ahogy Jamesre is. Arról is beszélt, hogy úgy érzi, ő még túl fiatal és túl sok mindent kell tanulnia ahhoz, hogy segíthessen a fiatalabb játékosoknak. Még tanulnia kell a mentor szerepét, és ha ez megvan, utána tud foglalkozni a fiatalabbakkal.

Brian Windhorst (ESPN) úgy tudja, hogy James az off-szezon folyamán szívesen segíti George-ot, nyitott arra, hogy együtt dolgozzanak.

A Brooklyn Nets magasembere, Kevin Garnett egészen biztosan nem lép pályára ma este, amikor csapata a Boston Celticshez látogat. KG hátfájdalmakkal küszködik, és sorozatban negyedik mérkőzését lesz kénytelen kihagyni - legutoljára egy hete, a Denver Nuggets ellen tudott pályára lépni.

A New York Knicks vezetőedzője, Mike Woodson nagyon nem örült, mikor meghallotta, hogy Joakim Noah megpróbálta rábeszélni Carmelo Anthonyt, hogy a kiscsatár nyáron válassza a Chicago Bullst. A tréner szerint ez egyáltalán nem szabályszerű, ezt a szezon ezen szakaszában nem csinálhatja meg senki. Melo még mindig a Knicksnél van, és bármi is hangzott el a két játékos beszélgetésénél, az a Bulls dolga.

Mitch Lawrence (New York Daily News) szerint James Dolan tulajdonos valószínűleg megkéri majd a ligát, hogy vizsgálják ki az ügyet, de egyelőre semmi ilyen információ nem szivárgott ki, hogy ez meg is történt volna. Howard Beck (New York Times) szerint nincs is értelme feszegetni, hogy a Bulls és Noah vétettek-e az ún. "tampering" szabály ellen, mivel a volt commish, David Stern 2010-ben már kijelentette, hogy azzal semmi probléma nincs, ha a játékosok arról beszélgetnek, hogy milyen lenne együtt játszani.

A Chicagóhoz tartozik, hogy irányítójukat, DJ Augustint figyelmeztette a liga floppolás miatt, ami tegnap hajnalban, a Detroit Pistons elleni találkozón történt.

Ha már a Pistons: a veterán hátvéd, Chauncey Billups Vincent Goodwill-lel (Detroit News) osztotta meg, mi zavarja igazán idén. Billups elmondása szerint azt utálja a legjobban az egészben, hogy nagyon sok játékosnak egyáltalán nem fáj a vereség. Nem veszik fel ezeket a meccseket, nem szívják mellre, márpedig ha valakit nem érdekel a vereség, akkor minden egyes szembe jövő csapat meg fogja verni, mert mindenkinek kell a győzelem, legyen az együttes siker- vagy vereségsorozatban.

A Washington Post információi szerint a Washington Wizards valószínűleg ad még egy 10 napos szerződést Drew Goodennek - a magasember első "másfél hetes" kontraktusa ma jár le. Gooden tegnap bizonyította, hogy maradt még a régi tudásából: 12 pontot szerzett a Utah Jazz elleni összecsapáson.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus